Winterdip? Niet voor jou met deze tips!

Winterdip

Winterdip

Winterdip, we hebben er allemaal wel eens mee te maken in de wintertijd dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Je hebt weinig zin om activiteiten uit te oefenen en alles lijkt somber om je heen. Natuurlijk heeft de één het erger dan de ander, maar eigenlijk komt het op hetzelfde neer.

Maak je maar geen zorgen je bent niet de enige. We geven je hier 8 tips hoe je van je winterdip af komt, zodat je echt kunt genieten van dit seizoen!

Kleding

Probeer wat kleurrijke kleding aan te treken, in deze donkere dagen merk je echt het verschil. Let op! Vermijd zwarte of witte kleding.

Lookinggoodtoday. Com

Interieur

Heb je thuis toevallig leuke kaarsjes met een mooie kaarsstandaard? Gebruik ze vooral, het geeft een bepaalde sfeer waar je blij van wordt en het is ook mooi om te zien. Ook kun je op zoek naar leuke accessoires om je interieur te pimpen.

Gezelschap

Zorg dat je deze winterdagen niet alleen thuis blijft. Je hoeft ook niet weg, maar zorg voor een goed gezelschap, nodig je vrienden/ familie of iemand waar je je prettig bij voelt uit. En dan natuurlijk niet continu praten over die nare winterdip, maar vrolijke gesprekken aangaan zodat er lekker onbezorgd wordt gelachen.

Voeding

Zorg ervoor dat je iets lekkers in huis hebt zodat je uitgebreid kan gaan koken. Ook al hou je niet zoveel van koken, het houdt je bezig en de geur doet ook iets met je emoties, dus laat niemand anders voor je koken, maar doe het lekker samen. Of misschien is dit juist het moment om je in Paleo voeding te verdiepen en te kijken wat dit met je kan doen.

Muziek

Zorg ervoor dat je leuke muziek op de achtergrond hebt. Maar let op! Als je op die dag rustig bent, zoek dan vooral wat drukkere muziek, ben je die dag een beetje druk, zorg ervoor dat je wat rustige muziek op hebt. Bij elke activiteit die je doet, zorg ervoor dat er een muziekje op de achtergrond is.

Kachel

Zet de kachel lekker aan, het maakt niet uit wat voor kachel. Zelf heb ik een houtkachel die ik in de wintertijden lekker aanzet. Het geeft je een fijn gevoel en je huis is gelijk lekker warm.

Filmpje

Zoek een leuke film voor in de avond en kijk deze samen met een vriend/vriendin, wees niet bang om iemand dat te vragen en natuurlijk zorg er ook voor dat je een lekkere snack en drinken in huis hebt. In de webshop Cosmox vind je hiervoor de Top 100 Film & TV gratis bezorgd.

Spelletjes

Heb je even geen zin om een filmpje te kijken of is het nog te vroeg? Speel anders een gezelschapsspelletje, het kunnen verschillende soorten spelletjes zijn bijv. bordspelletjes, 30 seconds, ik hou van Holland enzovoort. Zeker weten dat het lachen wordt en dat heb je net nodig!

Vooruit kijken

Blijf niet hangen in de winterse ellende, maar kijk vooruit naar het voorjaar of de zomer. Maak alvast plannen voor die periode zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Niet voor niets zijn de wintermaanden de periode dat de meeste zomervakanties worden geboekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tent huren op een camping aan de Costa Brava of een heerlijke vakantie met Canvas Holidays?

Weg met die winterdip!

Probeer van de winterdagen te genieten en laat de dipjes niet de overhand nemen. Je verdient de wintervreugde! “Voor iedereen is nu geluk weggelegd”. Kom naar een van de kennismakingsbijeenkomsten van 365 Dagen Succesvol. Daar leggen ze jou de 13 stappen uit naar succes en geluk. En een winterdip??? Daar heb jij geen last van!

 

Zet nu de eerste stap naar een ontspannen en een gelukkkig leven

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black friday nederland deals
Fashion & Beauty

Wanneer is Black Friday 2019?

Lees in dit bericht alles wat je moet weten over Black Friday 2019. Wanneer is Black Friday in 2019, welke winkels en webshops doen mee en meer? Dit artikel zal bovendien steeds ververst worden zodra wij nieuwe informatie hebben. Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Aangezien de rage rond Black Friday […]

Read More
Eigen stijl lifestyle
Fashion & Beauty

8 tips die je helpen bij het ontdekken van jouw eigen stijl

Het vinden en houden van je eigen stijl valt misschien niet mee. Toch is het belangrijk, want het laat zien wie je bent en waar je voor staat, personal branding noem je dit ook wel. Bovendien beland je regelmatig in ongewone situaties waarin je dan toch vast wilt houden aan je eigen stijl, maar ook […]

Read More
Sweatpak online kopen
Fashion & Beauty

Warm en sportief met populaire sweatpaks

Een nieuwe trend die we voor deze winter hebben gespot zijn de sweatpaks. In tegenstelling tot een trainingspak heeft zo’n pak geen trainingsjack met rits, maar bestaat het uit een broek met sweater. Wij hebben al sweatpaks gespot van allerlei voetbalclubs zoals Ajax, PSV, Barcelona, Real Madrid en Manchester United. Wil jij ook zo’n heerlijk […]

Read More