Wanneer is Black Friday 2019?

Black friday nederland deals

Lees in dit bericht alles wat je moet weten over Black Friday 2019. Wanneer is Black Friday in 2019, welke winkels en webshops doen mee en meer? Dit artikel zal bovendien steeds ververst worden zodra wij nieuwe informatie hebben.

Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Aangezien de rage rond Black Friday is gestart in Amerika houden wij dus ook hier in Nederland rekening met Thanksgiving. In 2019 vindt Thanksgiving plaats op 28 november en dit betekent dat Black Friday zal worden gehouden op vrijdag 29 november 2019.

De Black Friday deals in webshops gaan meestal direct om middernacht in, vaak word je bovendien vooraf al geïnformeerd over de beste koopjes. Normale winkels zullen over het algemeen ook de normale openingstijden hanteren, ook al is dit in Amerika al heel anders dus wellicht verandert dit ook nog eens in Nederland.

In 2018 waren er bovendien winkels en webshops die de Black Friday deals al 1 of 2 dagen eerder lieten ingaan. Het is dus belangrijk om alert te blijven op leuke koopjes.

Black Friday deals op mode en beauty

Black Friday deals op gadgets

Black Friday deals op accessoires voor binnen en buiten

Jouw webshop nu al aanmelden om vermeld te worden in ons overzicht? Dat kan! Meld je aan via info@life-style.nl en we informeren je over alle mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eigen stijl lifestyle
Fashion & Beauty

8 tips die je helpen bij het ontdekken van jouw eigen stijl

Het vinden en houden van je eigen stijl valt misschien niet mee. Toch is het belangrijk, want het laat zien wie je bent en waar je voor staat, personal branding noem je dit ook wel. Bovendien beland je regelmatig in ongewone situaties waarin je dan toch vast wilt houden aan je eigen stijl, maar ook […]

Read More
Sweatpak online kopen
Fashion & Beauty

Warm en sportief met populaire sweatpaks

Een nieuwe trend die we voor deze winter hebben gespot zijn de sweatpaks. In tegenstelling tot een trainingspak heeft zo’n pak geen trainingsjack met rits, maar bestaat het uit een broek met sweater. Wij hebben al sweatpaks gespot van allerlei voetbalclubs zoals Ajax, PSV, Barcelona, Real Madrid en Manchester United. Wil jij ook zo’n heerlijk […]

Read More
Dieet tijdens vakantie
Fashion & Beauty

Dieet doorzetten tijdens je vakantie

Voor velen staat de zomervakantie inmiddels weer op de stoep. Ben je aan het afvallen? Grote kans dan dat je je afvraagt hoe je dit in hemelsnaam vol gaat houden als je op vakantie bent. Vakantie en afvallen zijn over het algemeen namelijk twee dingen die niet bepaald samen gaan. De meeste mensen die aan […]

Read More