8 tips om de dag door te komen

Tips-om-de-dag-door-te-komen

Soms zien we er tegenop om de dag door te komen… Ik heb daarom 8 tips speciaal voor jou!

Schoonheid is wat je straalt.

Heb je genoeg gehad van al die dipjes en stress,dan is dit speciaal voor jou geschreven. Hierin ga ik 8 tips benoemen die je zouden kunnen helpen.

Tips-om-de-dag-door-te-komen

Tip 1

Probeer gezond te zijn, want als je zorgen gaat maken over bepaalde dingen kan het effect hebben op je immuunsysteem. Daardoor wordt
je snel moe en zie je het allemaal niet meer zitten. daarom is het ook heel belangrijk om voldoende water te drinken., maar ook als je een maaltijd aan het voorbereiden bent zorg ervoor dat er veel kleuren in je maaltijd zitten. Je zou misschien denken waarom? Maar uit de test is gebleken dat verschillende kleuren je emoties kunnen beïnvloeden. Let ook goed op je nachtrust want die 8 uur slaap heb je zeker nodig.

Tip 2

Probeer op een positieve manier te gaan denken, zo haal je jezelf niet alleen naar boven maar ook anderen. Fijne gedachten zijn opbouwend en rustgevend, komt de negatieve gedachte toch de hoek om kijken, zorg er dan voor dat je al die negatieve gedachten op een papiertje schrijft, het helpt!

Kom kennismaken met de 13 stappen naar succes en geluk van 365 dagen succesvolTip 3

Heb je een drukke tijd achter de rug probeer ook tijd te maken voor wat ontspanning en beloon jezelf geregeld. Het zal je niet alleen versterken maar ook motiveren, je zou meer geneigd zijn door te zetten.

Tip 4

Neem tijd om te lachen, dat is de beste medicijn tegen stress, wist je dat als je elke dag een half uurtje de tijd neemt om te gaan lachen beschermt het je tegen hartfalen/ klachten, stress.

Dus de drie bovenstaande tips die we hebben besproken, komt deze tip daar zeker in voor.

Tip 5

Vermijd personen waarvan je weet dat die altijd iets negatiefs te vertellen hebben.Ook zou je ze graag willen helpen gaat dat zeker niet lukken, want zonder dat je het door hebt haal je jezelf alleen maar naar beneden. Let ook goed op in wat voor omgeving je zit, een drukke omgeving stimuleert je alleen om je stress aan te wakkeren.

Tip 6

Kies een nieuwe hobby het is niet alleen uitdagend het is ook goed voor je zelfvertrouwen.Het stimuleert je ook om niet aan negatieve gedachten te denken.

Tip 7

Verricht een goede daad voor iemand die je goed kent, ook al breng je maar een bezoekje.
Door iets voor een ander te doen geeft het je voldoening en word je heel blij.

Tip 8

Geef jezelf geregeld een complimentje en probeer ook anderen een complimentje te geven.
De vreugde van een ander zal je ook motiveren en je innerlijke rust geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black friday nederland deals
Fashion & Beauty

Wanneer is Black Friday 2019?

Lees in dit bericht alles wat je moet weten over Black Friday 2019. Wanneer is Black Friday in 2019, welke winkels en webshops doen mee en meer? Dit artikel zal bovendien steeds ververst worden zodra wij nieuwe informatie hebben. Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Aangezien de rage rond Black Friday […]

Read More
Eigen stijl lifestyle
Fashion & Beauty

8 tips die je helpen bij het ontdekken van jouw eigen stijl

Het vinden en houden van je eigen stijl valt misschien niet mee. Toch is het belangrijk, want het laat zien wie je bent en waar je voor staat, personal branding noem je dit ook wel. Bovendien beland je regelmatig in ongewone situaties waarin je dan toch vast wilt houden aan je eigen stijl, maar ook […]

Read More
Sweatpak online kopen
Fashion & Beauty

Warm en sportief met populaire sweatpaks

Een nieuwe trend die we voor deze winter hebben gespot zijn de sweatpaks. In tegenstelling tot een trainingspak heeft zo’n pak geen trainingsjack met rits, maar bestaat het uit een broek met sweater. Wij hebben al sweatpaks gespot van allerlei voetbalclubs zoals Ajax, PSV, Barcelona, Real Madrid en Manchester United. Wil jij ook zo’n heerlijk […]

Read More