Sweatcoin: fake of echt?

Sweatcoin

Met 3 pubers in huis blijf ik altijd wel op de hoogte van nieuwtjes op gebied van leuke apps en gadgets. Vorige week (een dag na het lopen van 4×10 kilometer in de Avond4daagse, maar dat terzijde) was er hier thuis plotseling veel interesse in de app Sweatcoin. Geld verdienen door buiten te lopen, is iets wat mij natuurlijk aanspreekt, dus ik wilde er meer van weten.

Mijn eerste reactie was dat dit niet mogelijk kon zijn, maar na het lezen van enkele reviews besloot ik toch te proberen of het toch waar is. Tot nu toe ziet het er wel veelbelovend uit, met een duidelijke app die makkelijk werkt. Toch beloof ik je geen gouden bergen, want je moet heel wat kilometers maken om een beetje geld te verdienen.

Sweatcoin aanbevelen

Als je Sweatcoin aanbeveelt bij vrienden en zij de app vervolgens ook installeren, verdien je daarmee extra sweatcoins. Elke nieuwe gebruiker levert je 5 sweatcoins op en als je 4 nieuwe gebruikers hebt aangeleverd, kun je zelfs $2 op je Paypal account laten bijschrijven. Ga je nog verder dan word je zelfs Sweatcoin influencer. Hiervoor moet je 22 nieuwe gebruikers uitnodigen en dit levert je $20 Paypal cash op. Bovendien krijg je dan toegang tot de Sweatcoin Influencer Marktplaats. Omdat ik heel benieuwd ben naar die marktplaats deel ik hier mijn unieke code. Als je door te klikken op deze link de app downloadt, ontvang ik 5 sweatcoins en zal ik met je delen wat de influencer marktplaats inhoudt zodra ik 22 nieuwe gebruikers heb.

Meld je aan door te klikken op dit linkje: Sweatcoin downloaden

Tussenstand: 1315 gebruikers aangemeld via deze link…

Hoeveel heb ik verdiend met Sweatcoin?

Tsja… dat is nog niet zoveel, maar ik ben nog maar kort lid. Het is nu rond de 70 sweatcoins, voornamelijk dankzij nieuwe leden. Toch heb ik me voorgenomen dagelijks een half uurtje te wandelen en de sweatcoins vormen een mooie motivatie. Zelfs de pubers gaan vrijwillig mee lopen, dus dat is nog een bijkomend voordeel.

Bol. Com algemeenBol. Com algemeen

Sweatcoins uitbetalen

Ik heb diverse berichtjes gelezen over sweatcoins uitbetalen. De voornaamste tip is dan toch wel om niet te snel uit te betalen, maar even te wachten. Hoe meer sweatcoins, hoe beter de ratio waarmee je ze inwisselt. De tip van mijn zoon is dat hij met 4 vrienden samen doet zodat ze sneller aan een hoog aantal komen. Je kunt namelijk ook sweatcoins onderling versturen. Het is ook leuk dat je kunt sparen voor gadgets zoals een iPhone 8.

Conclusie

Meer beweging is altijd goed en sweatcoins helpt je hiermee. Ik zou het supertof vinden als je de app via mijn linkje downloadt en ben benieuwd hoe jouw ervaring is met de app.

Meld je aan door te klikken op dit linkje: Sweatcoin downloaden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vuursteen wandelroute zuid limburg
Bewegen

Vuursteen Wandelroute Limburg

De lezers van dit blog weten dat wandelen een favoriete hobby van mij is. Regelmatig loop ik Klompenpaden en samen met mijn vriend wandel ik regelmatig. Dit is door corona ook zeker toegenomen, maar voor die tijd wandelden wij al best vaak. Bed & Breakfast Riekelt In het pinksterweekend waren wij een weekendje in Zuid-Limburg […]

Read More
Be425bd0 ba86 4baf 8eb4 8ae80c887f88 1 105 c
Bewegen

Mooie wandelroutes in Nederland

In 2015 kocht ik mijn eerste paar wandelschoenen en werd ik door een vriendin meegenomen op een wandeltocht van 40 km. Ik denk dat het wandelvirus daardoor bij mij is ontstaan, want daarna heb ik veel mooie wandelingen in Nederland gemaakt. Rondom mijn woonplaats Veenendaal zijn mooie plekjes om te wandelen, maar ik ontdekte dat […]

Read More
Optimavita
Bewegen

Optima Vita: coach voor gezond leven

Alweer een tijdje geleden wees een vriendin mij op het YouTube kanaal van OptimaVita. Dit kanaal staat boordevol video’s met workouts die je gewoon thuis kunt doen. De video’s zijn er voor verschillende niveaus en zijn heel duidelijk. En sindsdien probeer ik 3 tot 4x per week een workout van OptimaVita te doen. Ik ben […]

Read More