Sweatcoin: fake of echt?

Sweatcoin: fake of echt?

  • Berichtcategorie:Bewegen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Met 3 pubers in huis blijf ik altijd wel op de hoogte van nieuwtjes op gebied van leuke apps en gadgets. Vorige week (een dag na het lopen van 4×10 kilometer in de Avond4daagse, maar dat terzijde) was er hier thuis plotseling veel interesse in de app Sweatcoin. Geld verdienen door buiten te lopen, is iets wat mij natuurlijk aanspreekt, dus ik wilde er meer van weten.

Mijn eerste reactie was dat dit niet mogelijk kon zijn, maar na het lezen van enkele reviews besloot ik toch te proberen of het toch waar is. Tot nu toe ziet het er wel veelbelovend uit, met een duidelijke app die makkelijk werkt. Toch beloof ik je geen gouden bergen, want je moet heel wat kilometers maken om een beetje geld te verdienen.

Sweatcoin aanbevelen

Als je Sweatcoin aanbeveelt bij vrienden en zij de app vervolgens ook installeren, verdien je daarmee extra sweatcoins. Elke nieuwe gebruiker levert je 5 sweatcoins op en als je 4 nieuwe gebruikers hebt aangeleverd, kun je zelfs $2 op je Paypal account laten bijschrijven. Ga je nog verder dan word je zelfs Sweatcoin influencer. Hiervoor moet je 22 nieuwe gebruikers uitnodigen en dit levert je $20 Paypal cash op. Bovendien krijg je dan toegang tot de Sweatcoin Influencer Marktplaats. Omdat ik heel benieuwd ben naar die marktplaats deel ik hier mijn unieke code. Als je door te klikken op deze link de app downloadt, ontvang ik 5 sweatcoins en zal ik met je delen wat de influencer marktplaats inhoudt zodra ik 22 nieuwe gebruikers heb.

Meld je aan door te klikken op dit linkje: Sweatcoin downloaden

Tussenstand: 1315 gebruikers aangemeld via deze link…

Hoeveel heb ik verdiend met Sweatcoin

Tsja… dat is nog niet zoveel, maar ik ben nog maar kort lid. Het is nu rond de 70 sweatcoins, voornamelijk dankzij nieuwe leden. Toch heb ik me voorgenomen dagelijks een half uurtje te wandelen en de sweatcoins vormen een mooie motivatie. Zelfs de pubers gaan vrijwillig mee lopen, dus dat is nog een bijkomend voordeel.

Sweatcoins uitbetalen

Ik heb diverse berichtjes gelezen over sweatcoins uitbetalen. De voornaamste tip is dan toch wel om niet te snel uit te betalen, maar even te wachten. Hoe meer sweatcoins, hoe beter de ratio waarmee je ze inwisselt. De tip van mijn zoon is dat hij met 4 vrienden samen doet zodat ze sneller aan een hoog aantal komen. Je kunt namelijk ook sweatcoins onderling versturen. Het is ook leuk dat je kunt sparen voor gadgets zoals een iPhone 8.

Conclusie

Meer beweging is altijd goed en sweatcoins helpt je hiermee. Ik zou het supertof vinden als je de app via mijn linkje downloadt en ben benieuwd hoe jouw ervaring is met de app.

Meld je aan door te klikken op dit linkje: Sweatcoin downloaden

Geef een reactie