Nintendo Switch kopen?

Nintendo Switch kopen?

  • Berichtcategorie:Gadgets
  • Bericht reacties:0 Reacties

nintendo switch kopen

Ben jij net als mijn zoons al helemaal in de ban van de nieuwe Nintendo Switch? Hier worden al plannen gemaakt om de Xbox te verkopen zodat er een Nintendo Switch aangeschaft kan worden. Maar wat is de Nintendo Switch eigenlijk? De Nintendo Switch is een nieuwe gameconsole van Nintendo waar op dit moment heel gamend Nederland vol van is. In dit bericht zullen we je meer informatie geven over de Nintendo Switch.

Wat is de Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is een spelcomputer van Nintendo die bestaat uit een uniek concept. De flexibiliteit waarmee je kunt spelen maakt deze spelcomputer echt bijzonder. Je kunt namelijk op 3 manieren spelen:

  • TV-modus: Plaats de switch in de standaard (die is aangesloten op je TV) en speel je favoriete games op het grote scherm. Gebruik de Nintendo Joy-Con Controllers of de Nintendo Pro Controller als besturing voor de Nintendo Switch.
  • Tafel-modus: Geen TV in de buurt? Geen probleem, klap de stand uit de Switch en gebruik de Nintendo Switch tablet modus als scherm. Haal de Joy-Con controllers van het scherm en geef er één aan je vriend om lokale multiplayer te spelen.
  • Handeld-modus: Klik de Joy-Con controllers aan weerskanten van de Switch en speel waar en wanneer je maar wilt. Ervaar dezelfde games en kracht als op het grote scherm, gewoon in je handen vergelijkbaar met de Nintendo 3DS (maar dan vele malen krachtiger).

Er zijn 2 Nintendo Switch spelcomputers beschikbaar, de ene heeft een rode en blauwe joy-con (zoals bovenstaande afbeelding) en de andere heeft 2 grijze joy-cons.

Games voor de Nintendo Switch

Er zijn al diverse games voor de Nintendo Switch beschikbaar waarvan The Legend of Zelda: Breath of the wild wel de meest bekende is. Deze game is ook al beschikbaar voor andere Nintendo spelcomputers. Maar ook zijn er populaire games als Mario Kart voor de Switch en niet te vergeten Just Dance. Aangezien de eerste verkoopcijfers zo positief zijn, verwacht ik bovendien dat er snel veel meer Nintendo Switch games uitgebracht gaan worden.

Meer informatie over de Nintendo Switch, inclusief tips over verkrijgbaarheid en prijzen vind je op GameFanShop.nl

Geef een reactie