Huishoudbeurs 2018 – Ga jij ook?

Huishoudbeurs 2018 – Ga jij ook?

  • Berichtcategorie:Gadgets
  • Bericht reacties:0 Reacties

De Huishoudbeurs is al lang geen evenement meer voor degelijke huisvrouwen die graaiend de beurs overgaan om zoveel mogelijk gratis spulletjes te scoren. Lange tijd was dit in elk geval mijn beeld tot ik deze in 2016 zelf bezocht en aangenaam verrast was. De Huishoudbeurs is gewoon een supergezellige beurs en echt een dagje uit met vriendinnen. Ik ging samen met mijn beste vriendin en we namen onze moeders ook mee. Het feest begon dus eigenlijk al in de auto naar de RAI toe. Eenmaal aangekomen hebben wij een hele leuke dag gehad waar we allerlei nieuwe dingen hebben ontdekt.

Huishoudbeurs 2018

Ook in 2018 zal de Huishoudbeurs weer worden georganiseerd, namelijk van 17 tot 25 februari. Van woontrends tot make-overs en van alles meer vind je tijdens deze dagen. En natuurlijk zijn er de Food & Drinks waar je terecht kunt voor heel veel lekkers. Ook de 9-maandenbeurs wordt  tegelijk georganiseerd.

Wil je gratis toegangskaarten winnen voor de Huishoudbeurs? Klik dan op onderstaande link en laat je gegevens achter. Je maakt daarmee kans op gratis toegangskaartjes óf een iPhone 8.


Wil je meer lezen over de geschiedenis van de Huishoudbeurs? Kijk dan eens op de website van Omroep Max die hier een leuke pagina over hebben geschreven. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste editie al in 1920 plaatsvond in Den Haag en dat de beurs ook in Amsterdam, Gouda, Arnhem en Nijmegen is gehouden? Pas sinds 1955 is de standaard locatie Amsterdam waar de beurs nu natuurlijk nog steeds wordt gehouden.

Mijn vriendin en ik overwegen om in 2018 weer naar de Huishoudbeurs te gaan, maar moeten natuurlijk even onze agenda’s op elkaar afstemmen. Ik ga ervan uit dat dit wel zal lukken zodat we weer een gezellig dagje uit hebben.

Geef een reactie