Geknoopt kussen

Geknoopt kussen

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

pinterest kussen

Misschien heb je het kussen ook al wel gezien dat je momenteel vooral op Pinterest ontzettend veel tegenkomt. Ik denk dat de beste benaming voor dit kussen een geknoopt kussen is, oftewel knots pillow. Echt een heel apart kussen dat je niet vaak tegenkomt en ook nog eens redelijk eenvoudig om te maken. Ik heb even moeten zoeken, maar vond toch een handleiding die dan wel Engelstalig is, maar bij elke stap een foto heeft geplaatst waardoor het in elk geval goed te doen is om dit kussen zelf te maken.

[button-green url=”http://www.ehow.com/how_12340972_diy-knot-pillow.html?amp&amp&amp&amp” target=”_blank” position=”center”]Direct naar het voorbeeld[/button-green]

Wat heb je nodig voor dit Geknoopt Kussen?

Naast alle accessoires als een schaar en naald en draad heb je voor dit kussen 1 meter lange 45cm brede tricot nodig die je dubbel vouwt en dicht stikt met de naaimachine. Vervolgens vul je dit op met vulsel dat je bij elke hobbyzaak kunt kopen. Als je de foto’s allemaal bekijkt zie je verder wat je nodig hebt, maar vooral hoe je de knopen zo legt dat dit kussen ontstaat.

Andere geknoopte kussens:

Dat je met knopen nog veel meer kunt doen, wordt wel duidelijk als je dit Pinterest bord bekijkt, genaamd Nuts about Knots. Ook met Paracord kun je van alles en nog wat knopen met leuke resultaten, zoals sleutelhangers en armbanden.

[youtube id=”BzX475vRpSM” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Paracord kun je online kopen bij MamaLoom

Geef een reactie