Kippenhok bouwen? Zo lukt het zeker!

Kippenhok bouwen? Zo lukt het zeker!

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties


Kippenhok bouwen – Lijkt het jou ook wel wat om elke dag een eitje van je eigen kippen te eten? Dan heb ik de beste tip voor je: de Kippengids! Met deze gids ontdek je namelijk exact hoe je een prachtig kippenhok bouwt waar jouw kippen zich helemaal thuis voelen.

Zelf een kippenhok bouwen

Je komt ze steeds vaker tegen in allerlei tuinen, een kippenhok. Maar wist je dat je vrij eenvoudig zelf een kippenhok kunt bouwen en dit dus helemaal niet kant en klaar in de dierenwinkel of bouwmarkt hoeft te kopen. Zelfs als je helemaal niet zo handig bent, lukt het je om met behulp van de kippengids zelf een kippenhok te bouwen. En het voordeel is natuurlijk dat je het kippenhok qua maat helemaal naar wens kunt maken. Dus heb je veel of weinig ruimte in de tuin, de kippengids helpt je bij het realiseren van een kippenhok dat altijd past.

Wat is de kippengids?

kippengids zelf kippenhok bouwenDe kippengids is een e-book van Fred Schouten en is de doe-het-zelf-gids als je een kippenhok wilt gaan bouwen. Fred is expert in het online verkopen van bouwtekeningen, o.a. van steigerhouten meubelen. Hier schreef ik ook al eens een artikel over. Nu heeft hij ook de kippengids gemaakt, een heel compleet e-book met alle informatie die je nodig hebt om zelf kippen te gaan houden. Grappig toch!? In de gids vind je ook handige tips over materialen die je nodig hebt en je vindt tientallen verschillende kippenhokken. Alle kippenhokken zijn voorzien van een duidelijke bouwtekening en uitleg zodat zelfs mensen die denken dat ze niet kunnen klussen hiermee aan de slag kunnen. In de kippengids vind je bovendien praktische informatie over het houden van kippen.

Zelf klussen is superleuk en als je straks alle complimenten krijgt over jouw zelfgebouwde kippenhok én als je ‘s ochtends je tuin inloopt om even wat eieren te rapen van je eigen kippen, kun je zeker trots zijn op jezelf.

[button-green url=”http://www.paypro.nl/producten/Kippengids/46066/33968″ target=”_blank” position=”center”]Bestel hier de kippengids![/button-green]

Waarom kiezen voor de Kippengids?

  • Geschreven door een expert in het maken van bouwtekeningen voor de doe-het-zelver
  • Met veel tips voor het zorgen voor kippen
  • Tientallen verschillende kippenhokken
  • Inclusief bouwtekeningen en werkbeschrijvingen
  • Tevens met tips om de juiste materialen te kopen
  • Handig e-book om bijv. op je tablet te lezen of uit te printen

 

 

Geef een reactie