Mijn tip: Xenos Bakkerskastje

Mijn tip: Xenos Bakkerskastje

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Al tijden ben ik op zoek naar een leuk bakkerskastje om in mijn keuken te hangen. Sinds het eind van de zomer heb ik een nieuwe keuken en nu ben ik nog op zoek naar enkele accessoires die bij de nieuwe stijl passen. Een bakkerskastje had ik ook in een woonmagazine gezien en vond ik heel leuk, maar ik kon eigenlijk nergens een kastje of rekje vinden dat ik echt leuk vond. De Action scheen ze soms te hebben, die zag er op de foto’s leuk uit, maar telkens als ik bij de Action was, was er geen bakkerskastje te bekennen. Ook zag ik wel leuke kastjes die op wieltjes staan, maar ik wilde gewoon het liefst een bakkerskastje om op te hangen.

bakkerskastje xenos

Hoera, ik had het kunnen weten, want mijn perfecte bakkerskastje vond ik bij één van mijn favoriete winkels: Xenos. Zeg nou zelf, is het geen superleuk kastje? Omdat ‘ie bij mij nog niet is opgehangen, moeten jullie het nog even doen met de foto van de site, maar daar kun je het kastje wel heel goed op zien. Het kastje is gemaakt van zwart metaal draad met houten plankjes, precies de stijl die past bij mijn industriële keuken. Bij

Aan de haken onderaan het kastje kun je nog iets ophangen, zoals je theedoeken of mokken. En op de plankjes kun je wat leuke spulletjes zetten. Zelf vind ik het bijvoorbeeld leuk om hier wat plantjes met kruiden op te zetten. Gebruik je het kastje in de gang, dan kun je natuurlijk jassen of sjaals aan de haken hangen. En in de badkamer kun je er bijvoorbeeld handdoeken aan hangen. Kortom, je kunt overal wel iets bedenken om met dit praktische en stoere kastje te doen.

Ik was in elk geval blij dat ik de Xenos even binnenliep en dit kastje ontdekte. Wil jij ook zo’n leuk bakkerskastje, kijk dan even hier op de website van Xenos en bestel ‘m direct online. Of je doet eerst wat inspiratie op Pinterest op. Ook altijd leuk natuurlijk!

>> Ook leuk om te lezen: mijn tips voor het kopen van warme plaids? Of zoek jij nog gezellige kussens?

Geef een reactie