Smoothies met een keukenmachine maken

Keukenmachine-smoothie-maken

Met keukenmachines kun je ontzettend veel dingen doen en ze zijn daarmee een onmisbaar item in de keuken. Speciaal voor jullie ging ik op onderzoek welke keukenmachines handig zijn en waarmee je ook smoothies kunt maken.

Merken keukenmachines

Tot de meest bekende merken op het gebied van keukenmachines behoren bekende namen:

 • Bosch
 • Tefal
 • Kenwood
 • Bestron
 • WMF
 • AEG
 • KitchenAid
 • Philips

Natuurlijk is er verschil in prijs waarbij Bestron tot de goedkope keukenmachines hoort, maar ook Tefal en Philips met voordelige modellen aanwezig zijn. Kenwood hoort bij de top van keukenmachines met zelfs een model boven €1000,00 (KENWOOD Chef Titanium XL Megapack KVL8470S).

Bosch MUM Keukenmachines

Het merk Bosch heeft een grote lijn met keukenmachines in alle prijsklassen. Bij het kopen van een Bosch keukenmachine kun je naast de prijs ook letten op het maximale vermogen en de grootte van de mengkom. Alle keukenmachines van Bosch vallen onder de MUM serie en bevatten veel accessoires. Echter kun je niet met elke Bosch MUM keukenmachine ook smoothies maken. 

Bekijk de details van alle Bosch MUM keukenmachines

Je keukenmachine online kopen

Er zijn vele webshops waar je online een keukenmachine kunt kopen.

 • Bepaal voor jezelf wat je wilt doen met de keukenmachine
 • Hoeveel vermogen heb je nodig?
 • Lees reviews van andere gebruikers
 • Welk budget wil je aan de keukenmachine spenderen?

Webshops waar je keukenmachines kunt kopen

Media markt webshop

Let op: t/m 28-10-2018 heeft Mediamarkt mooie aanbiedingen op merken als Tefal en Bosch. Als je het Red Friday logo ziet, doet het artikel mee met de actie, zoals:

Bol. Com

Ontvang tot €50,00 retour op verschillende Tefal keukenmachines.

Coolblue
Bcc

Welke keukenmachine gebruik jij? Deel jouw mening over het maken van groene smoothies met jouw blender en help zo anderen bij hun keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe gezond zijn groene smoothies
Smoothies

Hoe gezond zijn groene smoothies?

Op deze website vind je heel veel lekkere groene smoothie recepten. Erika stuurde mij de volgende vraag: Hoe gezond zijn groene smoothies? In dit artikel vertel ik je hier meer over. Wel vermeld ik hierbij dat ik geen opleiding als voedingsdeskundige of diëtiste heb en onderstaande informatie is dus niet per definitie wetenschappelijk bewezen, echter […]

Read More
Smoothies bewaren
Smoothies

Kun je groene smoothies bewaren?

Regelmatig krijg ik de vraag: Kun je groene smoothies bewaren? Het antwoord op deze vraag is Ja, je kunt groene smoothies bewaren. Je moet echter wel met enkele praktische zaken rekening houden die ik graag met je deel. 4 stappen om groene smoothies te bewaren Gebruik verse ingrediënten Was alle ingrediënten vooraf goed Gebruik de […]

Read More
Beste-blender-smoothies
Smoothies

De beste blender voor je smoothies (+7 tips)

Ben jij op zoek naar de beste blender voor heerlijke smoothies? Als je wilt starten met het maken van de lekkerste groene smoothies of je blender misschien wel kapot is gegaan of niet meer aan jouw wensen voldoet, is het fijn om meer info te lezen over goede blenders. Door de jaren heen heb ik […]

Read More