Groene smoothies en mijn favoriete blender

Groene smoothies en mijn favoriete blender

  • Berichtcategorie:Smoothies
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een tijdje geleden ben ik op Facebook gestart met het delen van Gezonde Groene Smoothie Recepten. Omdat ik zelf vrijwel elke dag begin met een groene smoothie en ik me hier superlekker bij voel, vond ik het leuk om hier online meer mee te doen. Mijn Facebook pagina heeft in korte tijd al veel actieve volgers gekregen en daarom besteed ik hierbij ook op Life-Style.nl aandacht aan de Groene Smoothies.

groene-smoothie-stappenplan-small

Download het gratis Groene Smoothie stappenplan op mijn site. Met dit stappenplan heb je altijd een basis bij de hand voor je groene smoothies. Er zijn nog veel meer ingrediƫnten mogelijk, maar deze basis zal je al veel heerlijke smoothies opleveren. Door hieronder je e-mailadres achter te laten ontvang je het stappenplan direct.

blender-philips

Mijn tip: Schaf een goede blender aan. Zelf koos ik de Philips HR2095. Aan de ene kant een zeer betaalbare blender, maar aan de andere kant wel een degelijke blender waar je bijvoorbeeld ook ijs in kunt crushen en die je smoothies gewoon heerlijk glad maakt. Ik kan je wel verzekeren dat ik blij ben met deze topper op mijn aanrecht. En geloof me, dat de blender bij ons thuis veel wordt gebruikt…

Geef een reactie