Klussen in je vrije tijd

Klussen in je vrije tijd

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Klussen in je vrije tijd, veel mensen kunnen zich daar helemaal in uitleven. Persoonlijk heb ik dingen die ik liever doe, maar ik ging toch twijfelen toen ik Fred tegenkwam op internet. Fred is de superklusser en hij heeft een pakket gemaakt met daarin heel veel bouwtekeningen die je stap voor stap kunt maken. Van bedden tot tafeltjes, met steigerhout of andere materialen… Fred heeft ‘t al voor je uitgezocht en je hoeft alleen de stappen in zijn plannen te volgen. Zelfs voor mij is dit nog te doen… Het lijkt mij echt een aardige vent 😉

Fred’s Bouwtekeningen pakket kost 47 euro (het is volgens mij nu een actie) en dan krijg je een heel uitgebreid aanbod:

    • Meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn.
    • De bouwtekeningen worden geleverd met handleidingen, zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken. En welke materialen je precies nodig hebt.
    • Dit product is voor Doe-Het-Zelvers van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jaren timmerman bent, het resultaat zal even strak zijn door de makkelijk te volgen stappen in de plannen.

See for yourself…

Lijkt het jou ook wel wat om met Fred’s bouwtekeningen aan de slag te gaan? Het pakket is gewoon online te bestellen en je krijgt direct 3 gratis bouwtekeningen om het eens te proberen..

Geef een reactie