Waar koop je mooie woonaccessoires voor je huis?

Waar koop je mooie woonaccessoires voor je huis?

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het najaar is begonnen, wat mij betreft de hoogste tijd om het binnen in huis weer gezellig te maken. Behalve nuttige dingen als de kasten uitruimen en de winterkleding tevoorschijn halen, vind ik het ook leuk om eens in mijn huis rond te kijken wat ik daar nog kan doen. Nieuwe accessoires kunnen je huis vaak al weer een hele nieuwe look geven en brengen extra kleur en sfeer in huis.

Op mijn verlanglijstje staan in elk geval nieuwe fotolijstjes, kussens en een vloerkleed, maar in de webshops die ik ben tegengekomen zijn nog zoveel meer gave woonaccessoires te vinden dat ik voorlopig nog wel even vooruit kan…

In de webshop vol Sloophouten en Vintage Woonaccessoires – B-ORIGINAL.NL vind je heel veel gave woonaccessoires. De webshop doet z’n naam eer aan, want de accessoires zijn echt origineel en heel stoer. Bij B-Original vind je vintage en sloophouten accessoires, die je niet op elke straathoek tegenkomt.

GeWoonKnus - voor gezellig wonen
GewoonKnus Woonaccessoires is een webshop waar je alleen vanwege de naam al rond wilt kijken. En gelukkig word je daarbij ook niet teleurgesteld, want GewoonKnus heeft superleuke woonaccessoires. Ik kon mijn hart ophalen bij de kussens en vloerkleden van het Deense merk House Doctor, maar er is nog heel veel meer.
http://www.sweetlivingshop.nl

De Sweet Living Shop Woonaccessoires is echt niet zo zoetjes als je zou denken bij de naam. Het is gewoon een toffe webshop waar je veel leuke woonaccessoires kunt kopen, van brocante en landelijk tot stoere woondecoratie. Ik vond de lampen bij deze webshop ook zeker de moeite waard. Eens kijken of ik daar nog een plekje voor kan vinden…


Bij een artikel over woonaccessoires mag bij mij vtwonen.nl echt niet ontbreken. Dit is één van mijn favoriete merken waar ik veel woonaccessoires van heb. Onlangs kocht ik nog een supergave lamp van vt wonen en daar ben ik nog steeds heel blij mee.

Geef een reactie