Hotelkamerveiling: voordelig weg in eigen land

Hotelkamerveiling: voordelig weg in eigen land

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Hotelkamerveiling.nl – Ben jij ook al weer zo toe aan een paar dagen ertussenuit. Bij mij is het eigenlijk altijd zo dat ik na de vakantie weer zin heb om aan de slag te gaan, maar dat ik al na een paar weken de behoefte heb om weer even weg te gaan. Een soort minibreak net voor de herfst en winter weer komen zeg maar. En die minibreak hoeft helemaal niet ver weg te zijn. Ook in Nederland zijn zoveel mooie natuurgebieden en heerlijke steden.

En zo kwam ik bij mijn zoektocht naar de ideale bestemming voor een minibreak uit op de site van Hotelkamerveiling.nl. Met hun slogan ‘Beleef meer voor minder!’ maken ze een mooie belofte en ik ben benieuwd naar het aanbod. Op deze site kun je bieden op veilingen van hotelkamers en met wat geluk kun je dan voor een leuk bedrag toch lekker een paar dagen weg. Het begint al goed, want de site belooft een weekend weg te verloten onder de nieuwsbriefabonnees, dus ook al heb ik niet vaak prijs, het is de moeite van het proberen wel waard.

Vervolgens blijk je op de site een ruime keuze te krijgen uit hotels in Nederland, maar ik zie ook hotels in Belgiƫ en Frankrijk. Keus genoeg dus. Aangezien het hier om veilingen gaat, kun je nog echt voor een paar euro een hotelkamer op de kop tikken. Een rubriek die mij wel aanspreekt zijn de wellness hotels. Als je er dan toch even op uitgaat voor wat rust is een wellness hotel natuurlijk wel het toppunt. Maar ook een stedentrip is altijd favoriet voor mij en op Hotelkamerveiling.nl vind je niet alleen Amsterdam en Den Haag, maar bijvoorbeeld ook Eindhoven en Zwolle.

Hotelkamerveiling

Bij het bieden op een veiling moet je natuurlijk wel even de bijkomende kosten in de gaten houden, maar die worden bijzonder duidelijk vermeld dus daarover is weinig vergissing mogelijk. Ook is het wel handig om te weten of er een ontbijtje en/of diner bij de veiling is inbegrepen.

[button-green url=”https://www.hotelkamerveiling.nl/hotelkamerveiling/?tt=2330_71267_18797_&r=” target=”_blank” position=”center”]Bezoek de website[/button-green]

Ik speur zelf nog even verder voor de beste hotelkamer om op te gaan bieden en ik ben benieuwd waar jij wel naar toe zou willen?! Ga jij overigens liever met de bus naar een stad als Parijs of Londen? Lees dan ook het artikel dat ik al eens schreef over een stedentrip in de meivakantie.

Geef een reactie