Meivakantie stedentrip last-minutes

Meivakantie stedentrip last-minutes

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wil jij in de meivakantie graag nog last-minute een paar dagen weg? Even lekker weg uit regenachtig Nederland en een paar dagen genieten van een ontspannen vakantie? Dan is een stedentrip een fantastisch idee! Persoonlijk vind ik het heerlijk om een paar dagen rond te dwalen door een grote stad als Parijs, Londen, Wenen of Berlijn. Even echt vakantie, weg van huis en mooie herinneringen maken met je gezin, vrienden of met wie je dan ook gaat. Aangezien de weersverwachtingen hier ook niet bepaald zonnig zijn, is zo’n stedentripje helemaal even heel lekker.

Stedentrip busreis

Een busreis is in dit geval helemaal geen slecht idee. Je stapt in de bus, laat je comfortabel naar de stad van je keuze vervoeren en daar aangekomen heb je alle vrijheid om de stad te verkennen. Natuurlijk zijn er excursies waaraan je kunt deelnemen, maar wil jij liever op je eigen houtje de stad in, dan is dit geen probleem. Eén van de bekendste organisatoren van busreizen naar diverse Europese steden is Van Nood Stedentrips. Zelf maakte ik een aantal jaar geleden een stedentrip naar Parijs met Van Nood en dat was een positieve ervaring.

Welke stad bezoek jij deze meivakantie?

  • Stedentrip Londen: rondvaart over de Thames, bezoek aan de St. Paul’s Cathedral, Piccadilly circus, Londen by Night, Oxford Street, Regent Street en nog veel meer…
  • Stedentrip Berlijn: ontdek zelf de highlights van Berlijn, van Brandenburger Tor tot Potsdamer Platz en natuurlijk Checkpoint Charly
  • Stedentrip Wenen: dit is een 6-daagse busreis en hiermee krijg je dan ook echt een goede indruk van Wenen met de vele prachtige gebouwen en natuurlijk slot Schonbrunn.
  • 3-dagen Parijs: van Eiffeltoren tot Notre Dame, van Boulevard Hausmann tot Montparnasse en nog veel meer, in deze 3 dagen krijg je een prachtig beeld van Parijs. Ook leuk om met kinderen te doen.

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens jouw city trip!

Geef een reactie