Wie is de Mol 2017

Wie is de Mol 2017

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Na het succes van Wie is de Mol 2016 met Klaas van Kruistum als mol begint het bij mij wel weer te kriebelen. Kom maar op met die nieuwe Mol-serie, zou ik dus zeggen. Dat ik niet de enige ben die zin heeft in het nieuwe seizoen blijkt wel uit berichten op internet. Zo ontdekte ik bij DutchCowboys een blog met mogelijke kandidaten voor 2017. Kluun, Floortje Dessing, Diederik Jekel en Stijn van Vliet worden hier genoemd en op 15 augustus tweette Art Rooijakkers al dat hij het voorwoord voor het nieuwe molboekje aan het schrijven was.

Ook bij Wieisdemolhints.nl zijn ze natuurlijk druk op zoek naar mogelijke nieuwe kandidaten evenals de locatie waar Wie is de Mol dit jaar is opgenomen. Hier valt ook nog de naam van Joan Franka, maar van een locatie is nog geen sprake. Het blijft dus spannend tot de officiële presentatie van alle kandidaten zal zijn.

Molboekje reserveren

Maar er is ook goed nieuws voor de molloten (waar ik ook bij hoor, anders zou ik dit blog niet schrijven!). Het molboekje is namelijk al toegevoegd op bol.com en is beschikbaar vanaf 22 november 2016. Als je dit dus nu alvast bestelt, weet je zeker dat je het als eerste binnenkrijgt. Misschien alvast een leuk cadeau voor de feestdagen?

[button-green url=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=21656&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fwie-is-de-mol-molboekje-2017%2F9200000059367338%2F&name=Wie%20is%20de%20Mol%3F%20-%20Molboekje%202017″ target=”_blank” position=”center”]Ga direct naar het molboekje[/button-green]

Nog meer Wie is de Mol

Kun jij echt niet wachten en speel je graag spelletjes? Dan is het bordspel van Wie is de Mol zeker iets voor jou. Ook dit spel kun je gewoon bij bol.com bestellen.

De echte molloot bereidt zich uiteraard zo goed mogelijk voor op het nieuwe seizoen Wie is de Mol 2017. En door het bordspel te spelen en het molboekje op tijd in huis te hebben, kan er niets fout gaan qua voorbereiding. Nu afwachten wie de winnaar gaat worden… Ik kan niet wachten!

 

Geef een reactie