Webshop review: Megagadgets

Megagadgets-logo

?c=302&m=799918&a=18797&t=pi

Al sinds tijden is de webshop Megagadgets huisleverancier voor verjaardagscadeaus en Sinterklaascadeautjes voor mijn zoontjes. Op Megagadgets vind ik altijd weer stoere gadgets die ik niet zomaar in een willekeurige winkel tegenkom. Reden genoeg dus om regelmatig de webshop te bezoeken.

Snoepmachine

Een tijdje geleden gaf ik een overbuurjongen deze snoepgrijpautomaat. Zijn verjaardag kon niet meer stuk en alle visite was druk met snoep grijpen. Superleuk idee als je een origineel cadeau zoekt!

Grashoofden

Meestal heb ik wel een paar grashoofden in huis, omdat iedereen (in de leeftijd van mijn kids althans) deze gewoon hartstikke leuk vindt. Haren laten groeien en dan weer kort knippen. Het idee is simpel, maar blijft leuk. Vroeger toen ik klein was, had ik deze grashoofden ook zelf al, maar ze blijven populair.

3D voetballamp

Aangezien 2 van mijn 3 zoons op voetbal zitten, zouden ze deze 3D voetballamp vast heel cool vinden. De lamp is nog draadloos ook en kan dus overal opgehangen worden.

Knikkerbaan +

Al bladerend door het aanbod op Megagadgets kwam ik ook deze knikkerbaan tegen. Die staat nog ergens in een kast hier thuis en zal ik er weer eens uithalen. Ik kocht ‘m voor mijn zoontje en dacht daarbij: hoe moeilijk kan een knikkerbaan in elkaar zetten nou zijn? Nou… nog best lastig en de doos belandde in een kast. Maar het concept blijft leuk en nu een paar jaar verder kunnen we ‘t best weer eens proberen.

Bovenstaand zijn nog maar een paar voorbeelden, want als je op de site zelf gaat kijken, zul je nog veel meer originele cadeaus voor kinderen tegenkomen. Trouwens, niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen is er meer dan genoeg te ontdekken. Enig nadeel vind ik dat ook de producten die niet op voorraad staan op de site worden vermeld en dan zie je iets leuks, maar is ‘t er niet. Gelukkig blijft er nog genoeg over. Wat mij betreft dus absoluut een dikke voldoende voor Megagadgets.

Megagadgets | meer dan 600 gadgets & cadeaus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle-townandcountry
Webshop reviews

Town & Country – webshop review

Town & Country – Regelmatig deel ik via de categorie webshop reviews mijn eigen ervaringen met webshops. Dit keer Town & Country, een webshop voor luxe beddengoed zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en spreien. Als jij een dekbedovertrek wilt van een luxe hotelkwaliteit tegen een betaalbare prijs, ben je bij Town & Country aan het juiste adres. […]

Read More
Iphone hoesjes online kopen
Webshop reviews

Webshop review: iPhoneCompleet.nl

Ben jij op zoek naar mooie accessoires voor je iPhone? Check dan zeker de webshop iPhoneCompleet.nl! In deze webshop vind je allerlei hoesjes en accessoires waarmee je iPhone geheel in jouw eigen stijl wordt gepimpt. Voor mijn eigen iPhone 12 koos ik de lederen wallet book case in de kleur roze. Inmiddels heb ik dit […]

Read More