Je bekijkt nu town & country – webshop review

Town & Country – webshop review

Town & Country – Regelmatig deel ik via de categorie webshop reviews mijn eigen ervaringen met webshops. Dit keer Town & Country, een webshop voor luxe beddengoed zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en spreien. Als jij een dekbedovertrek wilt van een luxe hotelkwaliteit tegen een betaalbare prijs, ben je bij Town & Country aan het juiste adres.

Eerste ervaring met Town & Country

Mijn eerste aankoop bij Town & Country was het dekbedovertrek Harwich Groen. Dit dekbedovertrek bestelde ik in 2020 via de webshop. Daarvoor volgde ik de website al een tijdje via hun social media en las ik regelmatig positieve reacties. Maar vooral vond ik de dekbedovertrekken en spreien die ze deelden heel gaaf. Na een tijdje heb ik dus besloten om het Harwich dekbed te kopen. Er zijn nog meer kleuren zoals wit, okergeel en antraciet. Nadat ik het dekbedovertrek had besteld in de webshop had ik het 2 dagen later in huis. Het dekbed wordt goed verpakt en aan alles merk je dat het een kwaliteitsproduct is.

Wat ik leuk vond, is de folder bij de bestelling en een briefje waarin wordt gevraagd om eerst te checken of de maten echt goed zijn voor je het overtrek uitpakt. Dat heb ik uiteraard gedaan en gelukkig was de maat goed.

Mijn eerste reactie was direct enthousiast. De kleur groen is echt heel mooi en de stof heeft een wat stoere uitstraling. Ook zit er bovenaan het dekbed en op het kussensloop een leuk randje. Nadat ik het dekbedovertrek heb gewassen is het snel op mijn bed gekomen en ik moet zeggen dat het er ook nauwelijks meer af komt. Meestal regel ik het zo dat het ‘s ochtends vroeg de wasmachine in gaat zodat het ‘s avonds droog is en het weer op mijn bed kan. Behalve de mooie kleur voelt de stof ook nog eens heel fijn aan en ook een voordeel vind ik de brede instopstrook onderaan.

Nadelen heb ik tot nu toe niet ontdekt dus wat mij betreft 5 sterren voor Town & Country Harwich groen. Had ik al gezegd dat je het overtrek ook niet hoeft te strijken? Tenminste, volgens mijn normen is het niet nodig :).

Town and country dekbedovertrek

En nu?

Na mijn aankoop ben ik op de mailinglijst van Town & Country beland. Ik ontvang niet zo heel vaak mails, maar ik bekijk ze wel altijd even. Naar aanleiding van een leuke actie in een mail heb ik ook nog een wit tweepersoons hoeslaken besteld. Ook hierover niets dan positiefs. Het is een fijn materiaal genaamd percal en dit is lekker koel. Inmiddels ben ik ook al weer aan het rondkijken op de site voor een nieuw dekbedovertrek en vind ik de Austin collectie er heel gaaf uitzien. Grote kans dat er dus binnenkort weer een bestelling van mij naar Town & Country gaat.

Ben jij ook op zoek naar een luxe kwaliteit beddengoed? Neem dan gewoon eens een kijkje op de website van Town & Country. Ik weet zeker dat je hier kunt slagen.

Geef een antwoord