Trend: industriële lampen

Trend: industriële lampen

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:1 Reactie

Steeds vaker zie ik het bij vriendinnen thuis, in woonwinkels en stoere kantoorpanden. Een trend van nu zijn de industriële lampen. Deze stoere lampen zouden ook bij mij thuis ontzettend gaaf boven de eettafel staan. Ik zocht een bijzondere industriële lamp die binnen de trend valt, maar wel uniek is. Deze heb ik gevonden!

Unieke industriële lampen

Het eten bij mij op tafel heeft er nog nooit zo lekker uitgezien. De nieuwe verlichting zorgt voor een gezellig en knusse sfeer aan de eettafel. Daarnaast geeft mijn nieuwe industriële lamp goed licht af en geeft het een stoere uitstraling aan de houten tafel. Ik ben blij met deze vondst.

De trend van industriële lampen ging niet aan me voorbij. Je kon het haast niet ontlopen. Toch kom je dan vaak dezelfde soort lampen tegen. Ik was echter meer op zoek naar een industriële lamp met een bijzondere uitstraling. Eentje die je niet in elke winkel of boven elke tafel tegenkomt. Na een lange zoektocht kwam ik uit bij Robbies. Dit is een webshop in meubelen. Hier vond ik niet één, maar verschillende mooie industriële lampen. Hierdoor werd het nog moeilijk kiezen ook!

 

industriële lampen

industriële lampen

Moeilijk kiezen bij Robbies

Mijn oog viel op de Rivet hanglamp. Deze lamp is gemaakt van platen van ijzer en zink en heeft een stoere uitstraling. Daarnaast viel mij ook de Conan hanglamp meteen op. Deze lamp is gemaakt van hout met een metalen, zwarte lampenkamp. Ook de Heatwave vloerlamp vond ik erg mooi. Deze lamp staat en is dus niet geschikt voor boven de eettafel. Wel zou deze erg leuk zijn voor in mijn woonkamer. De lamp heeft een stoere kap en ruwe afwerking. Ik begon met een lange zoektocht en had nu ineens drie lampen waaruit ik niet kon kiezen.

 

Bekijk de lampen van Robbies!

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Marijke

    In mijn huis heb ik een aantal industriële lampen staan, ik vind het dan ook echt een hele leuke trend om te volgen.

Geef een reactie