Kleurboeken voor volwassenen – update

Kleurboeken voor volwassenen – update

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

In juli schreef ik al een blogje met tips over kleurboeken voor volwassenen en omdat dit nog steeds heel populair is, deel ik hierbij een update van dit blog. Er zijn namelijk weer zoveel superleuke nieuwe kleurboeken verschenen dat je bijna niet weet welke je zou moeten kiezen. Ik zette er een paar voor je op een rij, maar ook zocht ik op internet naar leuke kleurplaten die je gewoon zelf kunt uitprinten en dan kunt inkleuren.

Het enige echte Dikke Dames Kleurboek voor volwassenen

Johanna Basford – De verborgen oceaan

Voor de liefhebbers schijnt Johanna Basford dé tekenares van prachtige kleurplaten te zijn. Haar nieuwe kleurboeken zijn zelfs regelmatig uitverkocht. De verborgen oceaan is een nieuw kleurboek van haar dat een kleur- en zoekboek is. Het boek heeft 96 pagina’s dus daar ben je wel even mee zoet.

Harry Potter kleurboek

Origineel idee om van Harry Potter ook een kleurboek te maken. Het geeft fans de kans om zelf de levendige decors en geliefde karakters uit de wereld van J.K. Rowling kleur te geven. De magische wereld van Harry Potter zit vol met stralende kleuren. Van de wapens van de vier afdelingen van Zweinstein tot de extravagante waren uit de Tovertweelings Topfopshop.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen met een ringband

In deze serie zijn inmiddels al heel wat kleurboeken verschenen, maar deze variant heeft een ringband en dat is zeker handig. Bekijk dit kleurboek

Gratis downloads kleurplaten voor volwassenen

Als je even rondkijkt op internet vind je ook al best mooie kleurplaten die je gratis kunt downloaden. Let wel op, dat je ze op stevig papier print voor het beste resultaat!

Heb jij nog tips voor gratis te downloaden kleurplaten voor volwassenen? We lezen het graag bij de reacties!

Geef een reactie