Je bekijkt nu lekkere interieurspray

Lekkere interieurspray

  • Bericht gepubliceerd op:juni 23, 2021
  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ben jij ook zo dol op lekkere interieurspray? Waarschijnlijk wel, want zo ben je op deze website gekomen. Dat komt wel goed uit, want ik vind het ook heerlijk en geniet er echt van als het lekker ruikt in mijn huis. En geloof me, met drie zoons is een lekkere interieurspray soms meer noodzaak dan luxe, haha.

Geurkaarsjes en geurstokjes heb ik al vaak geprobeerd. Mijn voorkeur is een geur die niet al te aanwezig is. Nu je steeds vaker interieursprays ziet verschijnen, wilde ik dat uiteraard ook proberen.

Om te beginnen heb ik een aantal interieursprays op een rijtje gezet:

Eerlijkheidshalve heb ik deze niet allemaal gekocht. Voor de meeste interieursprays ben ik hier in Veenendaal even het dorp doorgelopen om ze in de winkel te ruiken. Mijn favoriete heb ik natuurlijk wel in huis.

Geuren in huis maken gelukkiger

Iedere geur roept iets bij ons op, dit kunnen herinneringen of gevoelens zijn. Stel dat jij een interieurspray gebruikt en je ruikt dezelfde geur in een ander huis, roept dit direct een fijne herinnering op. Zelfs jaren later kun je herinneringen nog oproepen met geuren. Er zijn veel verschillende geuren die het goed doen in huis, denk aan mijn eigen favoriet vanille, bloesem, amandel of cederhout. Met een lekkere geur in huis creëer je ook direct een luxe, aangenaame sfeer in huis. Zo zijn er veel voordelen aan het gebruik van interieursprays of huisparfum, kamerspray of kamerparfum zoals ze ook wel worden genoemd.

Wat vind ik lekkere interieurspray?

Uit bovenstaand lijstje heb ik 2 favoriete interieursprays die ik beide echt heel lekker vind. Mijn favoriete interieursprays zijn die van Rituals en de Cotton Cloud van Etos. Maar favoriete geuren zijn natuurlijk per persoon verschillend dus ik raad je zeker aan om zelf ook op zoek te gaan naar jouw favoriete interieurspray. En ook komen er nog regelmatig nieuwe geuren en merken dus ik blijf dit in de gaten houden en als ik een nieuwe spray heb gevonden, komt deze ook vast en zeker op dit blog.

Geef een antwoord