Een bureau voor de jongenskamer

Bureau jongenskamer

Aangezien ik moeder ben van 3 zoons is er in ons huis qua inrichting van de jongenskamers voor mij weinig eer te behalen. Mijn zoons hebben vooral interesse in een goede Wifi verbinding en voldoende tijd om te gamen. Onlangs kon ik echter wel met één van mijn zoons op pad, want hij had een nieuw bureau voor zijn jongenskamer nodig. We hadden ooit zelf een bureau voor hem gemaakt, of eigenlijk gewoon een plank aan een Ikea kastje gemaakt. Inmiddels werd de zoon 14 jaar en heeft hij meer ruimte nodig. Natuurlijk voor zijn computer, maar zeker ook voor het maken van zijn huiswerk. We gingen dus op pad en ik deel in dit artikel met jullie welke winkels we bezochten, zowel online als in het echt en natuurlijk op welk bureau de keuze is gevallen. Zoek jij ook een bureau voor de jongenskamer? Lees dan snel verder.

Online bureaus bekijken

Allereerst heb ik online gekeken naar de mogelijkheden. Deze websites en webshops heb ik o.a. bezocht om te kijken naar bureaus:

Vooral de bureaus van het merk Woood vond ik heel leuk voor een stoere jongenskamer en deze vond ik bij Fonq. Aangezien op zijn kamer al een grijze kast van Woood staat, paste dit bureau hier goed bij.

Maar we wilden ook nog even op pad in onze woonplaats Veenendaal…

 

Leen Bakker

Bij Leen Bakker in Veenendaal hebben ze rond de 10 bureaus staan en hier viel het bureau Hannover ons op. Een houten blad dat iets in een hoek loopt dus veel ruimte voor computer, monitor, toetsenbord en muis. Maar ook blijft er dan nog ruimte over voor de schoolboeken en het maken van huiswerk. De kleur van het blad past bovendien heel mooi bij het behang dat al op de kamer was.

 

Karwei

Bij Karwei Veenendaal vonden we ook het Woood Bureau Dennis. Deze past heel goed bij de kast die al op de kamer staat en ook van Woood is. Dit bureau konden we bij Karwei direct meenemen, maar is ook in allerlei webshops te koop, zoals bij VT Wonen. Het is echt een mooi en stevig bureau in een gave kleur.

Bureau-jongenskamer-woood-dennis

Eijerkamp Veenendaal

Als je in Veenendaal woont en op zoek bent naar iets in huis, moet je eigenlijk wel even langs bij Eijerkamp. Hier vonden wij helaas geen leuke bureaus voor onze jongenskamer in het assortiment.

 

 

Na onze online keuzes en het assortiment van Leen Bakker en Karwei te hebben bekeken, zijn wij uiteindelijk voor Bureau Hannover van Leen Bakker gegaan. Zoon vond de hoek in het bureau heel handig voor zijn computer en zoals op de foto te zien is, staat het inderdaad heel leuk. Zoon blij, want eindelijk een bureau met genoeg ruimte, ik blij want weer eens iets nieuws op de kamer. Op naar het volgende project…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere interieurspray
Living

Lekkere interieurspray

Ben jij ook zo dol op lekkere interieurspray? Waarschijnlijk wel, want zo ben je op deze website gekomen. Dat komt wel goed uit, want ik vind het ook heerlijk en geniet er echt van als het lekker ruikt in mijn huis. En geloof me, met drie zoons is een lekkere interieurspray soms meer noodzaak dan […]

Read More
Moestuinbakken
Living

Tuintip: Moestuinbakken

Als je net als ik geen supergrote tuin hebt, maar wel van verse groente houdt, is een moestuinbak misschien voor jou ook een aanrader. Zelf kwam ik onlangs op dit idee toen ik op een verjaardag was en in de tuin een stuk of 5 moestuinbakken zag staan. Een bak met sla, met andijvie, met […]

Read More
Life-style-winkels-barneveld
Living

De leukste life-style winkels in Barneveld

Als jij graag leuke accessoires in huis of tuin shopt, moet je echt eens naar Barneveld gaan. In het centrum van deze middelgrote plaats in de provincie Gelderland vind je een verrassend aantal leuke life-style winkeltjes. De moeite waard om eens rond te lopen dus. Zelf kom ik uit Veenendaal, dichtbij Barneveld en daarom breng […]

Read More