Keto Revolutie

Ketodieet afvallen

Ben jij net als ik constant op zoek naar manieren om af te vallen? Ik deel graag mijn ervaring met je via Life-Style.nl, maar alle berichten die ik hier schrijf, vertolken puur mijn eigen mening. Ik ben geen arts of diëtiste.

Een tijdje geleden heb ik geprobeerd het Paleo dieet te volgen. Hmmm… ik vond het lastig, ook al merkte ik wel effect. Ondanks dat ik nog steeds probeer bepaalde elementen uit het Paleo dieet te volgen, ben ik geen fanatiek Paleo gebruiker meer. 

Nu ontving ik een tijdje geleden een mail over het ketogeen dieet. In Amerika schijnt het al heel bekend te zijn en ook in Nederland vind je er steeds meer informatie over. Ik ging dus eens op onderzoek uit.

Wat is het Ketodieet?

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen. Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen. Bij het Ketodieet eet je nauwelijks nog koolhydraten, maar vooral vetten. En dan natuurlijk niet van een frietje of bitterbal. Klinkt heftig, maar je merkt snel verschil en dat is ook wat waard…

Wat pakt het Ketodieet aan?

  • Overtollig buikvet (aha!)
  • Trage schildklier
  • Weinig energie
  • Slechte spijsvertering

3 van de 4 punten komen me bekend voor dus dat Ketodieet zou zomaar iets kunnen zijn. 

Keto Revolutie

Keto revolutie
Hiermee moet het lukken… 🙂

De Keto Revolutie is opgezet door Mitchel van Duuren die ook actief is met Paleo. Ik vind zijn manier van communiceren soms wat Amerikaans, maar hij komt zijn beloften altijd na en levert echt waarde. Die Keto Revolutie heb ik daarom aangeschaft en als jij dat ook wilt, kun je via onderstaande link naar de website. Ik zou de informatie gewoon eens doorlezen.

2 thoughts on “Keto Revolutie

  1. Hoi, Ik heb een vraagje…ik ben sinds een 10 tal dagen met keto bezig maar wat me opvalt is dat hoewel avocado een aanbevolen voedingsmiddel is het toch zwaar in mijn dagelijkse % koolhydraten hapt ?
    Alvast bedankt voor de feed back. Groetjes Nancy

    1. Een portie van 100 gram avocado, ongeveer de helft van een middel grote avocado, bevat 9 gram koolhydraten. 7 hiervan zijn echter vezels, dus het netto aantal koolhydraten is slechts 2 gram. Als je het dus zo bekijkt, wordt het aantal koolhydraten alweer een stuk lager! Hopelijk heb je iets aan deze info.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dieetschema kortingscode
Afvallen

Succes met je dieetschema (met kortingscode)

Naar aanleiding van mijn eerdere bericht over het dieetschema en mijn eigen enthousiasme over dit programma heb ik een kortingscode ontvangen voor de bezoekers van Life-Style.nl. Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 10 euro korting op je persoonlijke dieetschema. Vraag hier jouw dieetschema aan Gebruik kortingscode: lifestyle10 Enkele voordelen van Dieetschema op een rijtje: […]

Read More
Dieetschema
Afvallen

Dieetschema maken? Zo lukt het!

We kennen het allemaal wel, je wilt afvallen, maar hoe dan??? Momenteel bevind ik me ook weer in deze periode. Met het idee dat het voor de zomer nog net moet lukken een paar (corona)kilo’s kwijt te kunnen raken doe ik weer een poging om af te vallen. Dit keer heb ik naast hulp van […]

Read More
Keto-groene-smoothie-spinazie
Afvallen Smoothies

Keto groene smoothie met spinazie

Deze groene smoothie is volledig volgens het Keto dieet gemaakt en is niet om te drinken, maar juist om als een soort pap te eten. De smoothie bevat allerlei ingrediënten die je ook in een groene smoothie tegen kunt komen, maar heeft een wat dikkere substantie waardoor het makkelijker is om deze met een lepel […]

Read More