Meivakantie in Spanje vieren!

Cala gogo tentholidays

Onlangs ontving ik van TentHolidays de uitnodiging om de meivakantie in Spanje met mijn jongens een camping naar keuze te komen bekijken. Je kunt misschien voorstellen hoeveel gejuich dit opleverde bij mijn jongens, maar ik was natuurlijk zelf ook behoorlijk happy met dit voorstel. We hebben de website van TentHolidays uitvoerig bekeken en alle campings grondig geanalyseerd op zwembaden, strand en ligging. Onze keus is toen gevallen op camping Cala Gogo in Calonge. Als we de website zo bekijken is het wel een van de meest populaire campings in het aanbod van TentHolidays, dus we zijn erg benieuwd.

Met het vliegtuig

Om het nog beter te maken, zullen we met het vliegtuig naar Spanje gaan. Wow! We vliegen vanaf Eindhoven en daar begint de voorpret al tijdens het parkeren van de auto. Via internet had ik SchippersStop gevonden waar ik een plekje voor mijn auto had gereserveerd. Dat was al een fijn begin van de vakantie. Mijn auto werd uitgebreid gefotografeerd en ik kon nog kiezen uit allerlei extra’s voor de auto. Ik heb dus maar een wasbeurt van de auto gereserveerd, zoals ze bij SchippersStop zeiden is het ook een wellness voor je auto, haha. Met een busje werden we direct voor de ingang van het vliegveld afgezet, ideaal!

We vlogen naar Girona. De oudste 2 jongens hebben al eerder gevlogen, maar voor de jongste was het voor het eerst. Een hele belevenis dus! Bij aankomst in Girona stond onze huurauto al klaar en konden we in een half uurtje naar de camping rijden.

Over genieten en zo…

Meivakantie in spanje

Wat hebben wij genoten van deze 5 dagen in de zon! Het was niet superwarm, maar wel gewoon heel lekker om buiten te zijn. De camping is echt een aanrader, de jongens vermaakten zich supergoed en hadden al snel wat Nederlandse vrienden. Omdat we onze huurauto hadden, zijn we er ook nog 2x op uitgetrokken. Een dag zijn we lekker wat plaatsjes langs de kust langs gegaan. Lunchen in Lloret de Mar, koffie in Malgrat de Mar en ‘s avonds uit eten in Calella. Heerlijk over de boulevards lopen en de winkeltjes bekijken. Dit was een superleuke dag. Ook zijn we natuurlijk naar Barcelona geweest. Ik heb de auto in de buurt van het stadion geparkeerd en dat hebben we ook helemaal bekeken. Met 3 voetbalfans ontkom je daar echt niet aan. Ik was er met mijn oudste zoon al eens geweest tijdens een wedstrijd, maar het was ook erg gaaf om nu het lege stadion te zien en het museum te bekijken. Met de bus zijn we nog wat verder het centrum in gegaan. Gelukkig ben ik vaker in Barcelona geweest dus ik ken de weg een beetje. Sagrada Familia had ik vorige keer gemist dus daar zijn we nu geweest en toen nog even het centrum in. Ik vind Barcelona altijd een heerlijke stad waar ik heel graag kom. Ook met de kinderen is het prima te doen.

Meivakantie in Spanje

Je meivakantie in Spanje doorbrengen in zo’n luxe ingerichte tent in Spanje is wat ons betreft dubbel en dwars geslaagd. Wij hebben ontzettend genoten van deze heerlijke break en we zijn weer helemaal opgeladen. Camping Cala Gogo kunnen wij zeker aanraden. Het zwembad is top, de camping heeft een klein eigen strandje waar je lekker kunt liggen en de ingerichte tenten van TentHolidays zijn heel comfortabel en liggen mooi. Kan me voorstellen dat het in de zomer hier erg druk zal zijn, maar ach… dat is dan vast ook wel weer gezellig. TentHolidays, bedankt voor de uitnodiging, wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

O ja… toch nog even leuk om ook te vertellen. Terug op Eindhoven Airport gebeld met SchippersStop en binnen no-time was het busje er al om ons op te halen. En daar stond mijn auto alweer klaar om zo weg te rijden, helemaal schoongepoetst. Dat is toch ook wel heel relaxed. Het was een heerlijke mini-break!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zomervakantie leestips
Relax

Zomervakantie Leestips

Eén van de voordelen van de zomervakantie is dat je in deze periode zo heerlijk veel kunt lezen. Lezen hoort voor mij echt bij relaxen. Waar ik normaal gesproken blij ben als ik een boek in een maand uit lees, verslind ik in de zomervakantie mijn boeken. Als ik op vakantie ga, neem ik standaard […]

Read More
Kleurboeken voor kerst
Relax

Kleurboeken voor Kerst

Kleurboeken voor Kerst zijn een superleuk cadeau voor de Decembermaand. Houd jij ook zo van de winterse sferen en tafereeltjes? Of je ze nu voor jezelf koopt of voor een ander, zo’n mooi kleurboek vol prachtige kleurplaten in de kerstsfeer is gewoon heel gaaf. Van kerstboom tot kerstklok en nog veel meer… in deze kerstkleurboeken […]

Read More
Handlettering-tips
Relax

Handlettering: wat is het en hoe doe je dat?

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker opduiken: workshops handlettering. Als gevolg staan er op Pinterest en Facebook volop afbeeldingen waarop de mooiste quotes zijn geschreven in een prachtig handschrift. Supercreatief ben ik niet, maar zoiets als handlettering trekt wel direct mijn interesse. In dit blog dus maar eens wat leuke inspiratie. Maar eerst… Wat is […]

Read More