Nieuwe vloer nodig?

Nieuwe vloer nodig?

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Heb jij een nieuwe vloer nodig? Tegenwoordig heb je keuze uit heel veel soorten vloeren. Een kleine greep uit de materialen die je voor je vloer kunt kiezen: hout, laminaat, grind, pvc, tapijt, kurk, multiplank, natuursteen en ga zo maar door. Het is dan ook slim je eerst eens te oriënteren op internet naar de verschillende mogelijkheden voordat je tot een aanschaf overgaat.

nieuwe vloer kopen

Ik heb enkele tips voor vloeren op een rijtje gezet:

  • Multiplank vloeren bestaan uit een houten toplaag die is vastgelijmd op een berken onderlaag. Het resultaat is een mooie houten vloer die verschillende bewerkingen kan hebben zoals geschaafd, geolied, geschuurd etc. Een tip is de HoutenVloerenShop waar een groot assortiment multiplank vloeren online besteld kan worden. Deze HoutenVloerenShop hoort bij de Vloerenkamer waar je de vloeren ook gewoon kunt gaan bekijken in de ruime showroom.
  • Grindvloeren: dit type vloeren bestaat uit een laag grind die met een seallaag afgewerkt kan worden. Grindvloeren zijn er in vele kleuren en het is ook leuk om een patroon in de vloeren aan te brengen. Grindkeizer is een bedrijf uit Den Bosch dat volledig gespecialiseerd is in grindvloeren en deze in heel Nederland legt.
  • Gietvloeren zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud. Een gietvloer is heel strak en voelt prettig aan. Lemmen Vloeren te Someren verzorgt dit type vloeren.
  • PVC Vloeren hebben een houten uitstraling, maar zijn van kunststof materiaal. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke vloer. Kijk voor PVC Vloeren bijvoorbeeld eens bij Lab21 of Handyfloor!
  • Laminaat Vloeren: al vele jaren een topper en in heel veel huizen aanwezig. Diverse ontwikkelingen zorgen ook dat de laminaat vloeren ook steeds betere kwaliteit krijgen. Laminaat vloeren koop je o.a. online bij HoutenVloerenShop of bij LaminaatDirect.
  • Vloertegels zijn ook een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing als je een nieuwe vloer wilt kopen. Bij Woontegelwinkel is een groot assortiment vloertegels in veel kleuren te koop.

Bovenstaand overzicht is nog lang niet compleet, want er zijn nog veel meer soorten vloeren die je kunt overwegen. De meest populaire vloeren van dit moment zijn hier echter wel vermeld.

Wil je echt een bijzondere vloer, leg deze dan niet op een standaard manier, maar wees creatief bijvoorbeeld met een visgraatvloer of mozaïekvloer. In allerlei tv-programma’s, maar ook via websites kun je de trends van 2016 goed in de gaten houden. Voor meer advies over creatief gelegde vloeren of vloeren met bijzondere bewerkingen raad ik contact op te nemen met Baumann Parket, wat mij betreft echte specialisten als het om een creatief gelegde vloer gaat.

Woonaccessoires

Is je nieuwe vloer gelegd en ben je nog op zoek naar passende woonaccessoires? Lees dan ook de blogs eens die ik daarover schreef met leuke websitetips en over CrowdyHouse designs.

Geef een reactie