Kerststerren DIY projecten

Kerststerren diy

Kerststerren voor het raam, ze laten ons weten dat Kerst er weer aan komt en dat maakt mij altijd weer blij. Sinterklaas is lang en breed het land uit en dus kunnen we onze huizen onderdompelen in kerstsfeer. Voor Life-Style zocht ik naar leuke DIY-tips om kerststerren te maken. Je hangt ze voor het raam of gewoon ergens langs de muur in huis.

Kerstster van houten wasknijpers

Kerstster houten wasknijpers

Deze kerstster is niet moeilijk te maken met wat wasknijpers en lijm. Leuk samen met de kids!

Kerstster van takjes met touw

Kerstster-takjes

Eerst lekker buiten mooie takjes zoeken en van deze takjes dan deze kerststerren maken die superleuk voor je raam hangen.

Kerstster met lampjes

Kerstster met lampjes

Deze kerstster is ook niet moeilijk te maken. Je verzamelt wat houtjes, maakt ze vast met bindtouw en hangt er lampjes in. Klaar!

Kerstster met kralen

Kerstster-kralen

Buig een ijzerdraadje in de vorm van een kerstster en hier rijg je witte kralen om. Stukje touw eraan en je hebt nog een leuke kerstster.

Kerstster met ballen

Kerstster-ballen

Koop een simpele kerstster bij Action, Zeeman, Kruidvat, Big Bazar of wellicht heb je nog iets op zolder liggen en met een lijmpistool bevestig je er kerstballetjes op. Leuk effect.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zomervakantie leestips
Relax

Zomervakantie Leestips

Eén van de voordelen van de zomervakantie is dat je in deze periode zo heerlijk veel kunt lezen. Lezen hoort voor mij echt bij relaxen. Waar ik normaal gesproken blij ben als ik een boek in een maand uit lees, verslind ik in de zomervakantie mijn boeken. Als ik op vakantie ga, neem ik standaard […]

Read More
Kleurboeken voor kerst
Relax

Kleurboeken voor Kerst

Kleurboeken voor Kerst zijn een superleuk cadeau voor de Decembermaand. Houd jij ook zo van de winterse sferen en tafereeltjes? Of je ze nu voor jezelf koopt of voor een ander, zo’n mooi kleurboek vol prachtige kleurplaten in de kerstsfeer is gewoon heel gaaf. Van kerstboom tot kerstklok en nog veel meer… in deze kerstkleurboeken […]

Read More
Handlettering-tips
Relax

Handlettering: wat is het en hoe doe je dat?

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker opduiken: workshops handlettering. Als gevolg staan er op Pinterest en Facebook volop afbeeldingen waarop de mooiste quotes zijn geschreven in een prachtig handschrift. Supercreatief ben ik niet, maar zoiets als handlettering trekt wel direct mijn interesse. In dit blog dus maar eens wat leuke inspiratie. Maar eerst… Wat is […]

Read More