Kleurboeken voor Kerst

Kleurboeken voor kerst

Kleurboeken voor Kerst zijn een superleuk cadeau voor de Decembermaand. Houd jij ook zo van de winterse sferen en tafereeltjes? Of je ze nu voor jezelf koopt of voor een ander, zo’n mooi kleurboek vol prachtige kleurplaten in de kerstsfeer is gewoon heel gaaf. Van kerstboom tot kerstklok en nog veel meer… in deze kerstkleurboeken vind je alles. Ik ging daarom op zoek naar een aantal mooie kleurboeken voor kerst en vond het grootste aanbod ‘natuurlijk’ op bol.com waar een zoekopdracht 69 resultaten opleverde. Ik heb de kleurboeken bekeken en deel graag met je welke mij het mooist lijken. Natuurlijk staat Johanna Basford bovenaan als bekende illustrator van kleurboeken heeft zij ook een prachtig exemplaar voor kerst gemaakt. Maar er zijn ook meer onbekende kleurboeken die ook heel erg de moeite waard zijn. Ik ben bijvoorbeeld fan van de kleurboeken van Masja, die je ook in het overzicht terugvindt. Vooral het stevige papier en het feit dat de pagina’s enkelzijdig bedrukt zijn, maken dit kleurboek de moeite waard.

Kleurboeken-voor-kerst-johanna-basford

Johanna’s Kerst – door Johanna Basford

Koningin van het kleuren voor volwassenen is volgens mij toch wel Johanna Basford. Zij heeft al zoveel gave kleurboeken uitgebracht met allerlei verschillende thema’s dat het niet verwonderlijk is dat ook dit kleurbloek met kerstkleurplaten weer een bestseller is.

Masja’s Christmas

Een prachtig kleurboek vol mooie kleurplaten in kerstsfeer. Alle pagina’s zijn enkelzijdig bedrukt op fijn stevig papier, dus kleuren in dit kleurboek is echt een feestje.

MIKS kerst kleurplaten

Lekker origineel, precies waar we van houden op Life-Style. De kleurplaten van MIKS zijn een genot om aan te werken en gemaakt op A4 formaat. Naast de kleurplaten zijn er trouwens ook gave ansichtkaarten en A5 kleurplaten. Voor elk wat wils dus!

Creative Haven Christmas Mandalas Coloring Book

Kleur je graag mandala’s? Dan is dit kleurboek zeker een aanrader. Het bevat namelijk 31 mandala kleurplaten met als thema Kerst. Van versierde kerstbomen tot een sneeuwpop en natuurlijk de Kerstman in zijn slee, je vindt de typische kerstsfeer terug in dit mooie kleurboek.

30 Winter Chill Coloring Pages

Dit kleurboek heeft niet specifiek kerst als thema, maar is wel gericht op winterse taferelen en past daarom ook prima in dit rijtje. Het kleurboek bevat maar liefst 50 kleurplaten die door verschillende ontwerpers zijn gemaakt. Je kunt al een mooie preview van de kleurplaten bekijken via deze link.

Gratis kleurplaten voor Kerst

Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie kleurplaten om te printen. Op internet is van alles te vinden. Op de website Colorpages for Mom vond ik een aantal mooie kleurplaten in de kerstsfeer die je gratis kunt printen.

Veel kleurplezier!!! En heb je zelf nog tips voor kleurboeken voor kerst of gratis kleurplaten in kerstsfeer? Deel ze dan a.u.b. in de reacties!

Tip: bekijk ook mijn eerdere berichten over Kleuren voor Volwassenen.

Kleurboeken voor kerst

De koude wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om te besteden aan creatieve hobby’s als kleuren. Met bovenstaande kleurboeken voor kerst hoop ik je voldoende inspiratie te geven om je geen moment te vervelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zomervakantie leestips
Relax

Zomervakantie Leestips

Eén van de voordelen van de zomervakantie is dat je in deze periode zo heerlijk veel kunt lezen. Lezen hoort voor mij echt bij relaxen. Waar ik normaal gesproken blij ben als ik een boek in een maand uit lees, verslind ik in de zomervakantie mijn boeken. Als ik op vakantie ga, neem ik standaard […]

Read More
Handlettering-tips
Relax

Handlettering: wat is het en hoe doe je dat?

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker opduiken: workshops handlettering. Als gevolg staan er op Pinterest en Facebook volop afbeeldingen waarop de mooiste quotes zijn geschreven in een prachtig handschrift. Supercreatief ben ik niet, maar zoiets als handlettering trekt wel direct mijn interesse. In dit blog dus maar eens wat leuke inspiratie. Maar eerst… Wat is […]

Read More
Vakantie in eigen land life-style
Relax

Vakantie in eigen land

Het is een onzekere tijd en met de zomervakantie in aantocht is het nog maar afwachten of de vakantie naar Spanje, Italië of Amerika door kan gaan. Gelukkig is het alternatief absoluut niet verkeerd, namelijk: vakantie in eigen land! 2020 wordt hét jaar om ons eigen Nederland te ontdekken tijdens een vakantie in één van […]

Read More