Kleurboeken voor Kerst

Kleurboeken voor Kerst

Kleurboeken voor Kerst zijn een superleuk cadeau voor de Decembermaand. Of je ze nu voor jezelf koopt of voor een ander, zo’n mooi kleurboek vol prachtige kleurplaten in de kerstsfeer is gewoon heel gaaf. Ik ging daarom op zoek naar een aantal mooie kleurboeken voor kerst en vond het grootste aanbod ‘natuurlijk’ op bol.com waar een zoekopdracht 69 resultaten opleverde. Ik heb de kleurboeken bekeken en deel graag met je welke mij het mooist lijken.

kleurboeken-voor-kerst-johanna-basford

Johanna’s Kerst – door Johanna Basford

Koningin van het kleuren voor volwassenen is volgens mij toch wel Johanna Basford. Zij heeft al zoveel gave kleurboeken uitgebracht met allerlei verschillende thema’s dat het niet verwonderlijk is dat ook dit kleurbloek met kerstkleurplaten weer een bestseller is.

Bekijk hier het kerst kleurboek van Johanna Basford.

Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas: 100 Images to Inspire Creativity

Superleuk kleurboek met o.a. afbeeldingen van de Muppets. Naast kleurplaten met de Muppets, vind je ook veel patronen.

A Christmas Coloring Book for Adults

Dit is geen boek dat je thuisgestuurd krijgt, maar je ontvangt een digitaal e-book dat je direct kunt printen. In het boek zitten 40 kleurplaten voor kerst waar je dus direct mee aan de slag kunt. Superhandig, je hebt alleen zelf een printer nodig en ik gebruik dan zelf ook liever iets dikker papier en niet het standaard 80 grams papier. Dit kleurboek kost slechts €3,76 dus je kunt hiermee voordelig echt mooie kleurplaten inkleuren.

Creative Haven Christmas Mandalas Coloring Book

Kleur je graag mandala’s? Dan is dit kleurboek zeker een aanrader. Het bevat namelijk 31 mandala kleurplaten met als thema Kerst. Van versierde kerstbomen tot een sneeuwpop en natuurlijk de Kerstman in zijn slee, je vindt de typische kerstsfeer terug in dit mooie kleurboek.

30 Winter Chill Coloring Pages

Dit kleurboek heeft niet specifiek kerst als thema, maar is wel gericht op winterse taferelen en past daarom ook prima in dit rijtje. Het kleurboek bevat maar liefst 50 kleurplaten die door verschillende ontwerpers zijn gemaakt. Je kunt al een mooie preview van de kleurplaten bekijken via deze link.

Gratis kleurplaten voor Kerst

Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar mooie kleurplaten om te printen. Op internet is van alles te vinden. Op de website Colorpages for Mom vond ik een aantal mooie kleurplaten in de kerstsfeer die je gratis kunt printen.

Veel kleurplezier!!! En heb je zelf nog tips voor kleurboeken of gratis kleurplaten? Deel ze dan a.u.b. in de reacties!

Tip: bekijk ook mijn eerdere berichten over Kleuren voor Volwassenen.

Geef een reactie