Tijd voor de tuin…

Monet tuin

Je merkt het al best, de dagen worden langer en overal staan al krokusjes en sneeuwklokjes. Het voorjaar komt eraan en dat vind ik altijd een heerlijk moment. Heerlijk om in het voorjaar alvast wat zonnestralen mee te pakken, de temperatuur wordt weer aangenamer, wat mij betreft kan de lente eigenlijk niet snel genoeg komen.

Wat mij betreft ook onderdeel van de lente is het opfleuren van de tuin. Inmiddels ben ik echt uitgekeken op mijn kleurloze tuin en gelukkig staan er nu wat krokusjes, maar om eerlijk te zijn zit ik al vol plannen om de tuin eens flink onder handen te nemen. Met name op het gebied van begroeiing en planten wil ik echt flink aan de slag zodat ik dit jaar nog meer van mijn tuin kan gaan genieten.

Zo kleurrijk als onderstaand schilderij van Monet zal mijn tuin niet snel worden, maar het is wel een prachtig schilderij.

Monet-tuin

ClematisOnline: dé tip!

Al zoekend op internet kwam ik op de website van ClematisOnline en hier zijn hele mooie clematissen, klimop  en andere planten te koop. Ideaal want je ziet op het plaatje precies hoe de plant gaat bloeien en wanneer en je kunt alles zo online bestellen. Het assortiment is groot, maar ik vind met name de foto’s op deze site heel mooi. Er wordt ook nog informatie gegeven en je kunt ook op thema kiezen. Ik heb gekozen voor geurende klimplanten en ik vind de blauwe clematis en klimplanten supermooi, maar ook de mix met verschillende blauwe clematis en klimplanten.

Loungeset kopen

Een nieuwe tuinset uitzoeken valt nog niet mee, maar gelukkig is daar Fonteyn. Ik had ze op Facebook al eens gezien, maar de webshop biedt echt veel keuze én veel korting. De loungeset die ik erg gaaf vind, is nu zelfs met 50% korting te koop. Dat scheelt dus echt heel veel geld. Fonteyn.nl is echt een hele grote webshop met heel veel keus in tuinmeubelen, maar ook in veranda’s, zwembaden, spa’s en nog veel meer. Er zit een grote showroom in Apeldoorn waar ook veel op voorraad is. Wil je nog even verder kijken, dan is er ook nog Loungeset.nl. Hier kwam ik het mooie merk 4 Seasons Outdoor tegen met prachtige loungesets.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere interieurspray
Living

Lekkere interieurspray

Ben jij ook zo dol op lekkere interieurspray? Waarschijnlijk wel, want zo ben je op deze website gekomen. Dat komt wel goed uit, want ik vind het ook heerlijk en geniet er echt van als het lekker ruikt in mijn huis. En geloof me, met drie zoons is een lekkere interieurspray soms meer noodzaak dan […]

Read More
Moestuinbakken
Living

Tuintip: Moestuinbakken

Als je net als ik geen supergrote tuin hebt, maar wel van verse groente houdt, is een moestuinbak misschien voor jou ook een aanrader. Zelf kwam ik onlangs op dit idee toen ik op een verjaardag was en in de tuin een stuk of 5 moestuinbakken zag staan. Een bak met sla, met andijvie, met […]

Read More
Life-style-winkels-barneveld
Living

De leukste life-style winkels in Barneveld

Als jij graag leuke accessoires in huis of tuin shopt, moet je echt eens naar Barneveld gaan. In het centrum van deze middelgrote plaats in de provincie Gelderland vind je een verrassend aantal leuke life-style winkeltjes. De moeite waard om eens rond te lopen dus. Zelf kom ik uit Veenendaal, dichtbij Barneveld en daarom breng […]

Read More