Schaduwdoek voor schaduw in de tuin

Schaduwdoek voor schaduw in de tuin

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:1 Reactie

Het is wel te merken waar ik mijn tijd doorbreng deze dagen, na mijn vorige bericht over de veranda heb ik nog een leuke tuintip voor jullie. In de webshop van Nettenverkoop vond ik namelijk driehoek schaduwdoek dat ideaal is voor een stukje extra schaduw in de tuin. Het schaduwdoek kan aan de veranda bevestigd worden, maar ook op een andere plek in de tuin, afhankelijk van waar je de schaduw wilt creëren.

Schaduwdoek

Voordelen van schaduwdoek:

  • eenvoudig op te hangen en weer weg te halen
  • geen parasol met onhandige voet in de tuin
  • verkoelend en UV-bestendig, wel lichtdoorlatend
  • verkrijgbaar in driehoekvorm en vierkante vorm
  • mooie trendy kleuren

Persoonlijk vind ik een schaduwdoek echt een supergoede oplossing tegen de zon. De standaard afmetingen bij Nettenverkoop hebben haken waaraan je het doek kunt bevestigen. Ook kun je hier nog een maatwerk schaduwdoek laten maken. Het doek is van een prima kwaliteit, zelf vind ik het steviger aanvoelen dan doeken van de bouwmarkten en ook al gebruik ik het doek nu voor ‘t eerste jaar, mijn gevoel is dat ik er wel langer mee zal doen.

Op de website vind je trouwens allerlei handige manieren waarop je het schaduwdoek kunt gebruiken. Behalve als zonnedoek in de tuin wordt het ook gebruikt op terrassen, op het strand, op de camping, bij kinderdagverblijven, bij festivals, bij winkels en nog veel meer. Omdat je er zoveel kanten mee op kunt is het enorm handig.

Bekijken in de webshop van Nettenverkoop

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Bas

    Vergeet overigens ook niet de filtering van schadelijk uv licht 🙂 tot wel 95%

Geef een reactie