Dieetschema maken? Zo lukt het!

Dieetschema

We kennen het allemaal wel, je wilt afvallen, maar hoe dan??? Momenteel bevind ik me ook weer in deze periode. Met het idee dat het voor de zomer nog net moet lukken een paar (corona)kilo’s kwijt te kunnen raken doe ik weer een poging om af te vallen. Dit keer heb ik naast hulp van een app ook de hulp van Dieetschema. En na 1 week moet ik zeggen dat het me helemaal niet tegenvalt.

Wat is Dieetschema?

Op de website Dieetschema.nl kun je een persoonlijk voedingsschema laten samenstellen. Hierbij kun je aangeven wat je lekker vindt en hier wordt dan ook rekening mee gehouden. Het viel mij op dat ik nog behoorlijk veel kan blijven eten. De voedingsschema’s bevatten wel eiwitshakes en daar zal het geheim van het afvallen in zitten. Eiwitshakes zijn natuurlijk populair bij sporters, maar zijn ook zinvol bij het afvallen, omdat ze zo weinig calorieën bevatten. Ze zijn dus zeker geschikt als tussendoortje waar je energie van krijgt en waar je een lekker vol gevoel van krijgt.

Hoe werkt Dieetschema.nl?

Om te beginnen vul je wat persoonlijke gegevens over jezelf in.

 • Leeftijdscategorie
 • Geslacht
 • Wat is je doel? (afslanken of aankomen)
 • Wat is je lengte?
 • Wat is je huidige gewicht?
 • Wat is je voorkeur? (vlees / vis of vegetarisch)
 • Hoe vaak sport je per week?
 • Ik kom makkelijk / moeilijk gewicht aan (keuze)
 • Vertel wat je op een dag ongeveer eet

Daarna begint het ‘leuke’ werk, want je mag je voorkeuren voor je voeding aangeven. Hier wordt nog behoorlijk goed rekening mee gehouden in het voedingsschema dat je uiteindelijk ontvangt en voor mij maakt dit het afvallen ook iets makkelijker.

 • Voorkeuren beleg
 • Voorkeuren voor drinken
 • Voorkeuren fruit
 • Voorkeuren groentes
 • Voorkeuren noten
 • Voorkeuren vlees, vis, vegetarisch

Nadat je al deze gegevens hebt ingevuld, betaal je en binnen een uurtje had ik mijn eigen dieetschema in mijn mail. Naast informatie over het dieet staan er in dit e-book ook algemene tips en krijg je handige tips om variatie in je dieet aan te brengen. Alleen rijstwafels met een plakje kipfilet is dus echt niet nodig zoals mijn ontbijt er anders steeds uitzag.

Dieetschema kopen 768x1014 1

Betaalbaar afvallen

Mijn eerste indruk van dieetschema (ik gebruik het nu 1 week) is positief. En het resultaat ook, want de eerste kilo is eraf… Ik vind Dieetschema prettig omdat je niet naar een diëtiste hoeft en geen dure voeding hoeft te kopen, maar het nadeel is wel dat je echt zelf de motivatie moet hebben om het vol te houden. En met alleen je voeding ben je er niet… sporten hoort er ook bij, dus ik haal mijn wandelschoenen zo weer tevoorschijn…

Klik hier om ook aan de slag te gaan met jouw dieetschema.

3 thoughts on “Dieetschema maken? Zo lukt het!

 1. HOI STEPHANIE, WAT LEUK DAT IK HIER LEES DAT JIJ DIEETSCHEMA HEBT ONTDEKT. IK GEBRUIK HET OOK, BEN AL AAN MIJN 2E SCHEMA BEGONNEN ZELFS. IK VIND HET EEN IDEAAL CONCEPT WAARBIJ HET MINDER LASTIG LIJKT OM WAT KILO’S KWIJT TE RAKEN. I BEN ER BLIJ MEE. JIJ NOG VEEL SUCCES. GROETJES, MICHELLE (MOEDER JURRE)

   1. Ik heb een 2e schema omdat ik al meer dan 5 kilo was afgevallen en mijn schema toen minder effectief werd. Ik heb een nieuw schema laten opstellen en nu gaat het lekker door met de kilo’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dieetschema kortingscode
Afvallen

Succes met je dieetschema (met kortingscode)

Naar aanleiding van mijn eerdere bericht over het dieetschema en mijn eigen enthousiasme over dit programma heb ik een kortingscode ontvangen voor de bezoekers van Life-Style.nl. Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 10 euro korting op je persoonlijke dieetschema. Vraag hier jouw dieetschema aan Gebruik kortingscode: lifestyle10 Enkele voordelen van Dieetschema op een rijtje: […]

Read More
Keto-groene-smoothie-spinazie
Afvallen Smoothies

Keto groene smoothie met spinazie

Deze groene smoothie is volledig volgens het Keto dieet gemaakt en is niet om te drinken, maar juist om als een soort pap te eten. De smoothie bevat allerlei ingrediënten die je ook in een groene smoothie tegen kunt komen, maar heeft een wat dikkere substantie waardoor het makkelijker is om deze met een lepel […]

Read More
Groene-smoothie-keto
Afvallen Smoothies

Passen smoothies in het keto dieet?

Smoothies zijn geweldig en niet voor niets delen wij regelmatig lekkere recepten op deze website en via de Facebook pagina. Smoothies smaken goed, zorgen ervoor dat je snel veel voedingsstoffen binnen krijgt en ze zijn makkelijk te maken.  Maar passen smoothies wel in het keto dieet? Het keto dieet wint momenteel sterk aan populariteit, maar […]

Read More