Mijn Philips Avance witte airfryer XL HD9240/30

Philips airfryer xl avance 9340-30

Een Airfryer, eerst leek het me niets, maar nadat ik een aantal keren bij vrienden gerechten uit het apparaat had gegeten en gezien had hoe makkelijk het ging, heb ik toen toch besloten om er een aan te schaffen. Mijn keuze is hierbij gevallen op de witte Philips Avance Airfryer XL HD9240/30, bij bol.com.

Mijn Philips Avance Airfryer XL HD9240/30

Philips airfryer xl avance 9340-30

Al snel kon ik zelf ervaren hoe makkelijk het inderdaad is om te koken met een AirFryer. Ik heb voor deze variant van het apparaat gekozen omdat deze een grote bak heeft en ik daarom dus meer in een keer kan bereiden. Ik ben voorzichtig begonnen met het maken van frietjes en snacks omdat ik hier ook het meeste over gelezen had en ik deze al eens had geproefd. De frietjes, en ook andere aardappelsoorten, komen heel erg knapperig en krokant uit de AirFryer. Dit vind ik wel een hele fijne bijkomstigheid, want er komt totaal geen vet aan te pas. Het is dus ook echt veel gezonder dan frituren. Er zijn veel websites met recepten te vinden om de lekkerste dingen in de airfryer klaar te maken.

In het begin was ik wel een beetje sceptisch over het maken van snacks in het apparaat. Ik had al eerder ovensnacks in mijn eigen oven gemaakt, maar dit vond ik toen niet zo’n groot succes. Maar in de AirFryer komen zelfs kroketten en bitterballen er helemaal knapperig uit. Met de andere snacks heb ik sowieso geen problemen, ik was vooral voorzichtig met de gepaneerde snacks. Maar in deze AirFryer is dat dus echt geen enkel probleem.

Het fijnste vind ik toch wel dat alles wat ik bereid stukken minder vet bevat en dat het heel weinig moeite kost om het eten ook echt heet te krijgen. Ik kan zelfs hele lappen vlees erin doen. Zodra het wekkertje afgaat, haal ik het eruit en het is gewoon precies gaar zoals ik het wilde. Geen moeilijk gedoe meer en toch een stuk gezonder dan de makkelijke magnetronmaaltijden.

Waarom een witte airfryer?

Als je de airfryers bekijkt, zijn deze meestal zwart. Toch koos ik voor een witte omdat ik dat nou eenmaal mooier in mijn keuken vind staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spinazie-gezonde-groente
Food

Spinazie – over gezonde groentes

Spinazie is een gezonde groente die bijzonder geschikt is voor het gebruik in groene smoothies. Een groot deel van de smoothies op deze site heeft dan ook spinazie als ingrediënt. En dat is niet zo gek, het smaakt ook nog eens heerlijk in combinatie met banaan, een andere topper als het gaat om ingrediënten in […]

Read More
Zelf-kruiden-kweken
Food

Verse kruiden thuis kweken

Kweek deze kruiden in de vensterbank of op een plankje in je keuken en je geniet het hele jaar door van heerlijke verse kruiden in je maaltijden. Waar moet je op letten bij het zelf kweken van kruiden? Zorg ervoor dat de kruiden op een lichte plek staan, 6 uur zon per dag is perfect. […]

Read More
Avocado-gezonde-voeding
Food

Avocado: gezonde superfood

Avocado’s zijn een van de meest rijke, heerlijke vruchten op deze planeet. Eigenlijk is een avocado een krachtige superfood. Avocado’s zitten boordevol anti-aging, ziektebestrijdende antioxidanten en bevatten bijna 20 verschillende vitaminen en mineralen. Een studie uit 2018 wees uit dat gewone avocado-eters hogere innamen van vezels, vitamine E en K, magnesium en kalium hebben. Ik […]

Read More