Mijn Philips Avance Airfryer XL HD9240/30

Mijn Philips Avance Airfryer XL HD9240/30

  • Berichtcategorie:Food
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een Airfryer, eerst leek het me niets, maar nadat ik een aantal keren bij vrienden gerechten uit het apparaat had gegeten en gezien had hoe makkelijk het ging, heb ik toen toch besloten om er een aan te schaffen. Mijn keuze is hierbij gevallen op de witte Philips Avance Airfryer XL HD9240/30, bij bol.com.

Mijn Philips Avance Airfryer XL HD9240/30

philips airfryer xl avance 9340-30Al snel kon ik zelf ervaren hoe makkelijk het inderdaad is om te koken met een AirFryer. Ik heb voor deze variant van het apparaat gekozen omdat deze een grote bak heeft en ik daarom dus meer in een keer kan bereiden. Ik ben voorzichtig begonnen met het maken van frietjes en snacks omdat ik hier ook het meeste over gelezen had en ik deze al eens had geproefd. De frietjes, en ook andere aardappelsoorten, komen heel erg knapperig en krokant uit de AirFryer. Dit vind ik wel een hele fijne bijkomstigheid, want er komt totaal geen vet aan te pas. Het is dus ook echt veel gezonder dan frituren. Vervolgens ben ik via de website Airfryer-XL meer gaan proberen met mijn Airfryer.

In het begin was ik wel een beetje sceptisch over het maken van snacks in het apparaat. Ik had al eerder ovensnacks in mijn eigen oven gemaakt, maar dit vond ik toen niet zo’n groot succes. Maar in de AirFryer komen zelfs kroketten en bitterballen er helemaal knapperig uit. Met de andere snacks heb ik sowieso geen problemen, ik was vooral voorzichtig met de gepaneerde snacks. Maar in deze AirFryer is dat dus echt geen enkel probleem.

Het fijnste vind ik toch wel dat alles wat ik bereid stukken minder vet bevat en dat het heel weinig moeite kost om het eten ook echt heet te krijgen. Ik kan zelfs hele lappen vlees erin doen. Zodra het wekkertje afgaat, haal ik het eruit en het is gewoon precies gaar zoals ik het wilde. Geen moeilijk gedoe meer en toch een stuk gezonder dan de makkelijke magnetronmaaltijden.

Tips, recepten en reviews vind je ook op Airfryer-XL.

 

Geef een reactie