Cadeautips voor smoothielovers

Als smoothielover haal jij je hart op op deze website met de vele heerlijke groene smoothie recepten. Maar misschien ben jij hier omdat je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een fan van smoothies. Wij helpen je op deze pagina graag met leuke cadeautips voor smoothielovers.

Cadeautip 1: Boeken met groene smoothies

Cadeautip 2: Blenders

Cadeautip 3: Smoothie Bekers

Cadeautip 4: 30 dagen Smoothie Challenge

Voor de smoothiefan die wat extra motivatie kan gebruiken is de 30 dagen smoothie challenge op Etsy een goed idee. Deze challenge is heel betaalbaar en kun je gewoon downloaden. Te zien aan de reviews heeft de challenge al heel veel mensen op goede ideeën gebracht en gemotiveerd.

Cadeautip 5: Schaaltjes

De handige Mepal schaaltjes zijn onmisbaar voor smoothielovers. Je kunt er je smoothie handig in meenemen of in bewaren en ze hebben de leukste kleurtjes. De serveerschaaltjes kun je bovendien perfect gebruiken voor je lekkere smoothie bowl. Door de witte binnenkant komen je smoothies perfect tot hun recht.

Bijzonder stijlvol zijn de schalen van Xenos. De serie Toscane schalen is verkrijgbaar in veel kleuren en je smoothie bowl is nog lekkerder in zo’n schaaltje.

De kokosnootschalen van My Life, My Way zijn handgemaakt door mensen in Vietnam, gemaakt van 100% natuurlijke kokosnootschalen die anders als afval zouden zijn weggegooid. Met deze schalen haal je dus ook direct een duurzaam cadeau in huis.