Webshop Review: Verwende Apen.nl

Webshop Review: Verwende Apen.nl

Als je regelmatig op internet zit zoals ik, kom je soms ineens superleuke webshops tegen. Verwende Apen.nl is er daar één van. De naam nodigde mij in elk geval direct uit om eens verder te gaan kijken en daar heb ik geen spijt van. Verwende Apen is een enorm uitgebreide webshop met een compleet assortiment life style spulletjes voor de babykamer en kinderkamer.

Allereerst ontdekte ik de thema’s voor kinderkamers en dat zijn nog eens wat andere thema’s dan de standaard auto’s of prinsessen. Bij Verwende Apen vind je bijvoorbeeld de Neon kinderkamer of de Polkadot kinderkamer. Superleuk als je op zoek bent naar iets unieks voor de kinderkamer. Erg leuk vind ik ook de canvas kinderkamer met allemaal canvas accessoires. Het lijkt me echt gaaf om dit in een kinderkamer te gebruiken.

colorique opbergmand vintage stoere accessoires verwende apen
Bij de rubriek Inrichting kinderkamer vind je zo ongeveer alles wat je kunt bedenken aan accessoires voor een kinderkamer. Van lampen tot behang en ook hele leuke opbergdozen, dekbedovertrekken en originele slingers.

engelpunt_slinger_coolboy_verwende_apen_1
Nog een weekje vakantie en dan beginnen de scholen hier weer. Mijn kids stappen dan over op een continurooster en dus had ik extra broodtrommeltjes nodig. Die vind je bij Verwende Apen ook gelukkig, wat dacht je van de lunchtrommel Transport?

En als ik nog eens met de kamers van mijn jongens aan de slag ga, zal ik zeker een kijkje nemen bij Verwende Apen.

O ja, de webshop heeft ook nog een gewone winkel in Someren. Mocht je daar dus in de buurt zijn, lijkt het mij de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Geef een reactie