Webshop review: Kleurzand.nl

Webshop review: Kleurzand.nl

Zoek je voor de komende feestdagen nog een leuk en origineel cadeau? Dan adviseer ik je een kijkje te nemen op Kleurzand.nl. Zelf hebben mijn zoons heel wat kleurzandplaten gemaakt en daar altijd veel plezier mee gehad.

Wat is kleurzand?

Kleurzand is gekleurd zand dat in heel veel kleurtjes verkrijgbaar is. Het zand zit in kleine zakjes en is bedoeld voor de kleurzandplaten. Dit zijn A4 of A5 kleurplaten bestaande uit stickers. De figuur op de plaat is verdeeld in allemaal voorgesneden vlakken bedekt met stickertjes. Je verwijdert 1 zo’n stickertje en bestrooit dat vakje dan met kleurzand. Zo haal je alle stickertjes stuk voor stuk weg en bestrooi je ze met het kleurzand van je keuze. Handig is dat je bij elke kleurplaat ook een doorzichtige bewaarhoes krijgt. Als de kleurplaat klaar is, schuif je deze in de bewaarhoes en kun je ‘m leuk ergens ophangen.

De Kleurzand Party Box is heel leuk om tijdens een kinderfeestje te gebruiken, omdat veel kinderen het niet kennen. Maar het is ook een leuk cadeautje met Sinterklaas of Kerst. Ik weet het niet meer 100% zeker, maar ik denk dat mijn zoons rond 3 of 4 jaar waren toen ze met het kleurzand speelden.

Webshop kleurzand.nl

De webshop kleurzand.nl is voor zover ik weet de enige die kleurzand verkoopt. De webshop is al jaren niet veranderd (dat valt mij dan weer op…) en is dan ook niet meer helemaal modern. Het concept van het verkochte kleurzand is echter nog steeds heel leuk en er komen wel regelmatig nieuwe kleurzandplaten bij. In de webshop kun je complete kleurzandpakketten kopen, maar ook losse platen en losse zakjes zand.

Geef een reactie