Ontdek mooie aanbiedingen bij Bungalowexperts

Ontdek mooie aanbiedingen bij Bungalowexperts

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vakantie… wie is er niet dol op? Ik in elk geval wel en zeker een weekendje weg is af en toe heerlijk. Samen met mijn kids of juist met vriendinnen… het maakt me eigenlijk niet uit, want even ertussenuit is gewoon altijd heel fijn!

De website Bungalowexperts begrijpt dat gevoel wat mij betreft helemaal. Ik ontdekte de site bij toeval en heb er een tijdje heerlijk rond zitten kijken. Bij alle vakantieparken staan zoveel mooie foto’s dat het echt lastig kiezen is. Wat ik prettig vind is dat er zulke leuke beschrijvingen bij de vakantieparken staan en dat je ook op heel veel opties kunt filteren. Zo wil ik graag in de kerstvakantie met mijn kids een paar dagen weg. Omdat het dan waarschijnlijk koud is zocht ik een vakantiepark met overdekt zwembad en bowling. Ik kwam uit op Vakantiepark Marveld, leuk voor zowel mijn tienerzoons als de 8-jarige. Kortom, volgens mij een ideale bestemming.

Wat me ook opvalt bij Bungalowexperts zijn de aanbiedingen. Ik heb ook even snel op de site van Marveld zelf gekeken en zie dat de prijs bij Bungalowexperts zelfs nog lager is. Dat is dus helemaal leuk als je op zoek bent naar een voordelig weekendje weg.

Mijn keuze is wel gemaakt, in de kerstvakantie ga ik lekker een paar dagen naar Marveld en ik boek de vakantie op Bungalowexperts. We hebben er nu al zin in, lekker zwemmen in het subtropisch zwembad, squashen, bowlen… we zitten vol plannen!!!

Wil jij ook zo’n fijn weekendje erop uit in Nederland? Kijk dan zeker ook eens op de site van Bungalowexperts.

[button-green url=”http://www.bungalowexperts.nl/” target=”_blank” position=”center”]Naar de website[/button-green]

Geef een reactie