Must-haves tijdens een hittegolf

Must-haves tijdens een hittegolf

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Als ik zo eens naar het weerbericht kijk, zie ik voor komende dagen een stralend zonnetje. Het belooft wat met deze temperaturen. Life-Style ging daarom in diverse webshops op zoek naar de beste gadgets die je deze hittegolf wel doorhelpen.

Lezen in de zon

Zelf vind ik het heerlijk om buiten te gaan zitten lezen als het mooi weer is. Vooral ‘s avonds als de zon net onder is, vind ik het heerlijk om met een glas wijn in de tuin te zitten lezen. Wat ik lees, verschilt nogal. De ene keer zijn het tijdschriften en dan boeken… daarvan krijg ik sowieso geen genoeg. Op dit moment ligt het boek On Top van Anna Nooshin op mijn nachtkastje. Echt een boek dat lekker leest, maar waar ik ook nog heel veel inspiratie uit haal, bijvoorbeeld voor dit blog. En weet je waar ik dan lees? Heerlijk in mijn hangmat…

live-in-the-sunshine

Zwembad in de tuin

Met deze hitte is een zwembad in de tuin echt onmisbaar. Voor de kids is het sowieso heerlijk, maar je kunt zelf natuurlijk ook lekker afkoelen in je eigen zwembad. Vergeet ook het zwembadspeelgoed niet overigens!

Goed insmeren

Insmeren is belangrijk, dat hoef ik je niet te vertellen. Ik bestel mijn zonnebrand online bij bol.com, ze hebben daar nu een 1+1 gratis deal dus dat bevalt mij wel. Mezelf insmeren vergeet ik nog wel eens, maar mijn kids smeer ik zeker altijd wel in en dus helemaal met deze temperaturen!

Buiten eten en drinken

Eigenlijk heb ik meestal niet echt zin om te koken met dit weer, dus zoek ik makkelijke recepten die we lekker buiten kunnen eten. De barbecue

zal ook zeker wel 1 (of 2 of…) keer worden aangestoken. Een wijntje erbij smaakt altijd, met dit warme weer kies ik meestal een frisse witte wijn of rosé en die bestel ik online bij WijnY betaalbare kwaliteitswijnen. Wijny is een leuke webshop die diverse kwaliteitswijnen levert direct vanuit Hongarije, Macedonië, Italië, Spanje en meer!

En verder luidt mijn advies bij temperaturen boven 25 graden… Niet te druk maken, lekker chillen in je tuin en vooral niet teveel doen. Ach, dat advies zullen jullie ongetwijfeld niet nodig hebben. Geniet lekker van de zomer!

Geef een reactie