Mijn poging Adèle kaartjes te bemachtigen

Mijn poging Adèle kaartjes te bemachtigen

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

adele cd

Het zal je wellicht niet zijn ontgaan, vorige week gingen de kaartjes voor de tour van Adèle in de voorverkoop. Aangezien ik Adèle een mooie zangeres vind en ik niet vaak naar een concert ga, leek het me tof om dit concert bij te kunnen wonen. Ter voorbereiding las ik de tips voor een goede strategie om kaartjes te bemachtigen. En zo nam ik afgelopen vrijdag rond 9.30 plaats achter mijn laptop, iMac, iPad en iPhone waar de voorverkoop zou beginnen om 10.00 uur.

Ik belandde direct in een wachtrij, kwam daar 1x doorheen zodat ik op z’n minst om 10.00 uur een knopje kon indrukken om te boeken, maar daar was wederom die ellendige wachtrij… En je raadt het al, na een half uurtje wachten verscheen het bericht dat het concert was uitverkocht. Helaas…

Een dag eerder had ik me via Adele.com echter ook voor een soort presale aangemeld en in de loop van de dag kwam er een mailtje van deze fanclub. Op zondagochtend 11.00 uur zou er een nieuwe presale van start gaan. Nieuwe hoop, maar ook deze hoop bleek ijdel. Wederom ongeveer een half uurtje in de wachtrij en weer het bericht… alle kaartjes zijn uitverkocht.

Maar ik had nog steeds hoop… inmiddels hadden er toch al heel veel mensen wel een kaartje kunnen bemachtigen, dus bij de presale van maandagochtend schatte ik de kans voor mezelf weer iets hoger. En dus vanochtend weer hetzelfde verhaal… laptop aan met diverse browsers, iPad erbij, iPhone erbij… niemand maakt mij iets. Nou ja, bijna niemand dan, want Ticketmaster gaf mij weer geen toegang tot de kaartverkoop. 3 pogingen en nog geen kaartjes. Balen 🙁

Adèle CD 25

Eigenlijk ken ik ook alleen nog maar het nummer Hello van de nieuwe CD 25 van Adèle. Dus na de mislukte poging om kaartjes te bestellen, ging ik maar eens op Spotify de nieuwe CD opzoeken. Pffff… weer geen succes, want die is niet beschikbaar op Spotify. Nou, dan is er nog maar 1 ding wat ik kan doen en wat MOET lukken… Ik bestel de Adèle CD, dat moet toch lukken. Uiteraard heb ik even gezocht en ja hoor, de goedkoopste om deze CD te bestellen is volgens mij Blokker. Bij Blokker bestel je de CD online voor €13,99. Ga je ‘m dan ophalen in de winkel betaal je geen verzendkosten. Klein puntje… je kunt pas bestellen vanaf €15,00 dus zocht ik in de folder nog een aanbieding uit en voila… Morgen kan ik mijn CD ophalen, yes!

Wil jij ook deze CD bestellen bij Blokker? Klik dan hier voor de rechtstreekse link naar de CD 25 van Adèle!

 

Geef een reactie