Lekker online filmpjes kijken

Lekker online filmpjes kijken

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Je kent het vast wel, je hebt een drukke dag dus zet je je zoon of dochter bij de laptop en start YouTube op. Ga maar fijn een filmpje kijken van Bob de Bouwer, Teletubbies of zoiets. Of je kind is al wat ouder en kijkt zelf wat rond op YouTube. Maar voor je ‘t weet kijkt ‘ie niet de Teletubbies, maar de teringtubbies of ziet Bob de Bouwer er wel heel anders uit. Kortom, YouTube is een enorme bron van filmpjes, maar je wilt niet alles daarvan onder ogen bij je kind.

Kidsbios = kinderfilmpjes online kijken

Gelukkig ontdekte ik Kidsbios. Deze site verzamelt kinderfilmpjes die je gewoon bekijkt vanaf de site. Zonder reclame op het filmpje en alles handig ondergebracht in kanalen en thema’s. Mijn kids zet ik met een gerust hart achter de laptop met Kidsbios, want ze vinden altijd wel weer iets leuks. En soms zijn dat bekende tekenfilmpjes, maar het leuke is dat er soms ook hele onverwachte filmpjes tussen zitten zoals HotWheels racebanen en ook favoriet bij mijn kids zijn de dierenfilmpjes. Online kinderfilmpjes kijken mijn kids dus nu veilig op Kidsbios.nl.

Soortgelijke initiatieven zijn:

  • Sinterklaasbios: allemaal Sinterklaasfilmpjes
  • Reisbios: genieten van prachtige natuur en steden over de hele wereld
  • Bijbelbios: christelijke muziek, filmpjes en verhalen
  • Goalbios: voetbalfilmpjes van voetballers en voetbalclubs

Wat mij betreft zijn deze websites, en dan met name Kidsbios een uitkomst in het doolhof van video’s die je op YouTube kunt vinden.

Geef een reactie