Eliza Was Here – Reisorganisatie die net iets meer doet

Eliza Was Here – Reisorganisatie die net iets meer doet

  • Berichtcategorie:Relax
  • Bericht reacties:0 Reacties

Zoals Eliza zelf zegt, waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Eliza links. En zo ontdek je de mooiste authentieke plekjes waar het niet vol toeristen zit. Eliza is echt een ster in het vinden van die mooie locaties, met name in het Middellandse Zee gebied. En ook al ging ik nog nooit met ElizaWasHere op vakantie, ik volg de organisatie al een tijd op Facebook en elke keer zit ik weer te genieten van de berichtjes die ze plaatsen en doe ik consequent mee aan hun acties, want het zal je maar gebeuren dat je een reis wint…

ElizaWasHere is echt een unieke reisaanbieder die op een hele inspirerende toon kan vertellen over de ontdekte plekjes. Wil je bijvoorbeeld op vakantie naar Griekenland, dan wil je toch zeker ook in de eeuwenoude olijfgaard overnachten waar heerlijke olijfolie wordt gemaakt. Of wat dacht je van Kefalonia, Mezzao of Parga. Als je de beschrijvingen van al die mooie plekjes leest, krijg je direct nog meer zin in een vakantie.

Eliza is er voor de levensgenieter die zeker ook van rust houdt. Houd jij van deze life-style dan zul je in het aanbod van ElizaWasHere zeker een reis vinden die je aanspreekt. Er komen ook regelmatig nieuwe bestemmingen bij, want Eliza is altijd op zoek naar nieuwe mooie en vooral onontdekte plekjes. Als je de website bekijkt en Facebook volgt, lijken al die romantische plekjes waar je met Eliza heen kunt me ook heel geschikt voor een huwelijksreis trouwens.

Waar gaat jouw volgende reis heen met Eliza? Cyprus, Toscane, Algarve, Tenerife of één van de andere heerlijke bestemmingen van ElizaWasHere.

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here

Geef een reactie