Je bekijkt nu passief geld verdienen

Passief geld verdienen

 • Bericht gepubliceerd op:juli 13, 2021
 • Berichtcategorie:Money
 • Bericht reacties:0 Reacties

Al heel wat jaren heb ik superveel interesse in passief geld verdienen. Het is absoluut niet zo dat ik geld wil verdienen zonder er iets voor te hoeven doen. Ik ben dol op projecten starten en hard werken om ze succesvol te maken, maar vooral als ze ook iets gaan opleveren. Het idee dat je iets start en er geld mee kunt verdienen zonder er continu mee bezig te hoeven zijn, heeft me altijd aangesproken. Ik kwam er enkele jaren geleden dat er zoiets als passief geld verdienen bestaat door Jacko Meijaard en ik ben hem sindsdien altijd een beetje blijven volgen. Daarover later meer. Eerst wat achtergrondinformatie…

Wat is passief geld verdienen?

Passief geld verdienen is zoals ik in de intro al zei niet achterover leunen en geld binnen laten komen. In mijn ogen is het zo dat je passief geld verdient als je een stroom van inkomsten hebt zonder daar continu mee bezig te zijn. Bovendien ontvang je het passief inkomen niet van een werkgever. Dit kan op allerlei manieren, eigenlijk zowel online als ook offline. Bij passief inkomen zet je een project op en vervolgens ga je hier geld mee verdienen zonder hier continu mee bezig te zijn. Het idee dat je ‘s ochtends wakker wordt en ziet dat je geld hebt verdiend terwijl je lag te slapen is geweldig.Of dat je op vakantie gaat terwijl je inkomsten doorgaan.

Passief inkomen is in mijn ogen een ideale manier om wat extra’s te verdienen en ik ben hier al vele jaren mee bezig. En werkt het ook? Yes!!! Snel verder lezen dus.

Voor wie is passief inkomen geschikt?

Je kunt beter vragen voor wie passief inkomen niet geschikt is. Wie mij kent, weet dat ik vele jaren alleenstaande moeder ben geweest van 3 jonge kinderen. Inmiddels ben ik niet meer alleen, maar woon nog wel alleen met mijn zoons en ben dus ook nog volledig verantwoordelijk voor onze hypotheek. Maar niet alleen dat, ook vakanties, een nieuwe fiets, kleding en ga zo maar door… er zijn altijd uitgaven. Niet vreemd dus dat ik als alleenstaande moeder met veel passie voor websites ge├»nteresseerd raakte in passief geld verdienen.

Inmiddels weet ik dat er verschillende manieren zijn om dit te genereren, maar mijn grootste interesse heeft altijd bij affiliate marketing gelegen. Hiermee heb ik veel projecten gestart, soms ook websites met succes verkocht en vanuit verschillende kanalen zo wat extra’s verdiend. Maar niet alleen is het verdienen van een passief inkomen geschikt voor alleenstaande moeders. Voor veel meer mensen is dit interessant bijvoorbeeld:

 • studenten
 • thuiswerkende moeders
 • mensen met een modaal inkomen die wat extra willen verdienen
 • mensen die een aanvulling op hun pensioen willen verdienen

Hoeveel kan ik verdienen met passief inkomen?

Tsja… als je het mij vraagt is er geen limiet. Ik wil je echter wel waarschuwen dat passief geld verdienen geen moeiteloos geld verdienen is. Zeker als je net start met een website zul je hard je best moeten doen om bezoekers te krijgen. Je moet echt bedenken waarom mensen naar jouw site zouden komen? Wat is de meerwaarde voor een bezoeker. Het makkelijkst is dus om te beginnen met iets wat dicht bij jezelf ligt, een onderwerp waar je interesse in hebt of waar je goed in bent.

Deze website over life-style is daarvan een goed voorbeeld. Ik ben hiermee gestart omdat ik het zelf heel leuk vind om recepten voor groene smoothies te proberen en deze te delen. Nu ik hierin best wat bekendheid heb opgebouwd heb ik besloten mijn berichten over groene smoothies te gaan afwisselen met andere berichten over onderwerpen die me interesseren passend bij life-style.

Passief inkomen via affiliate marketing staat dan heel hoog op mijn lijstje, maar ook reizen, gadgets en wandeltips vind je hier zeker terug. Aangezien deze website veel wordt bezocht door moeders en passief inkomen voor hun ook echt een leuk verdienmodel is, vind ik het extra leuk deze doelgroep met mijn website te bereiken. Maar je zult merken dat op deze website ook diverse linkjes staan naar producten die je kunt aanschaffen. Het kan zijn voor bij bol.com of een andere webshop of bijvoorbeeld de groene smoothie challenge.

Ben jij een echte smoothie liefhebber? Meld je aan voor de 21 dagen groene smoothie challenge van Miss Natural. Niet alleen ontvang je leuke recepten, de mails staan ook vol met handige informatie over groene smoothies.

Internet Succes Gids en Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Al eerder in dit artikel noemde ik de naam van Jacko Meijaard, hij inspireert mij bijzonder om meer met affiliate marketing te doen. Ik heb dan ook zijn programma de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft en sinds kort ben ik lid geworden van zijn besloten 10K club waarin hij affiliate marketeers ondersteunt om hun projecten te optimaliseren. Ik weet zeker dat ik nog veel kan leren over passief geld verdienen, maar zeker door zijn Affiliate Marketing Revolutie heb ik ook al superveel geleerd.

De Affiliate Marketing Revolutie is een volledig online programma dat bestaat uit een aantal modules. Sommige modules kon ik snel overslaan zoals het inrichten van een website, maar de meeste vind ik heel interessant en heb ik meer dan eens bekeken.

Zo is er een deel over Inspiratie en Motivatie dat precies doet wat het zegt en wat mij telkens weer enthousiast maakt. Ook modules over het opbouwen van je mailinglijst en hoog in Google zijn onwijs leerzaam. Nu ik bovendien lid ben geworden van de 10K club krijg ik ook persoonlijke coaching en kan ik volop overleggen met anderen. Als je dus denkt dat passief inkomen voor jou ook iets kan zijn, kun je dat bijna niet beter ontdekken dan door het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Passief geld verdienen laptop lifestyle

Jacko Meijaards boek: De Laptop Lifestyle

Een laagdrempelige kennismaking met Jacko Meijaard en zijn denkwijze is via zijn fysieke boek De Laptop Lifestyle. Dit boek kun je voor alleen de verzendkosten bestellen en vertelt je precies hoe je geld kunt verdienen op een passieve methode. De Laptop Lifestyle staat voor geld verdienen via je laptop die je overal mee naar toe kunt nemen. Een goede internetverbinding en een laptop zijn eigenlijk alles wat je nodig hebt. Nou ja, en de nodige kennis natuurlijk en daarbij kan Jacko jou zeker helpen met De Laptop Lifestyle. Bestel dit boek dus zeker als je meer wilt weten hoe je een winstgevende website om passief geld te verdienen kunt starten.

Voordelen van passief geld verdienen

Volgens mij heb ik in dit artikel al best wat voordelen benoemd van passief geld verdienen, maar ik zet nog even wat voordelen voor je op een rijtje:

 • Iedereen kan het! Wat is jouw passie? Hier kun je een website over starten en gebruiken voor jouw passieve inkomen.
 • Je hebt geen eigen producten nodig, je promoot immers de producten van anderen en krijgt betaald per commissie
 • Er zijn superveel producten en webshops die je kunt promoten. Wat dacht je van het hele assortiment op bol.com?!
 • Je maakt weinig kosten om te starten. Met een eigen domeinnaam en hosting kun je al snel aan de slag gaan.
 • Je kunt werken waar en wanneer jij dat wilt. Passief inkomen zoals ik al zei.

Maar let op, want ondanks deze voordelen is het geen snel rijk worden methode. Het vraagt zeker discipline en doorzettingsvermogen om jouw website op te zetten en er succes mee te behalen. Van het plaatsen van artikelen op je website tot actief zijn op social media actief en het versturen van nieuwsbrieven, je kunt altijd bezig zijn. Maar als het eenmaal gaat stromen, wordt het steeds leuker en geeft het steeds meer energie. Let op mijn woorden :)!

Ja, ik wil aan de slag!

Supertof, ik kan niet anders zeggen. Begin gewoon met De Laptop Lifestyle of de Affiliate Marketing Revolutie en zoek op YouTube video’s op. Kennis is echt belangrijk. Ga dan op zoek naar jouw niche en zet je website op. En dan kun je artikelen gaan schrijven. Dit is natuurlijk heel eenvoudig opgesomd en als het je nu al duizelt kan ik je ook helpen. Stuur me dan even een berichtje, dan kijk ik samen met jou hoe ik je kan helpen. In elk geval hoop ik je met dit artikel ook enthousiast te hebben gemaakt om passief geld te verdienen.

Mijn motto: Laat het internet voor jou werken! Spreekt jou dit ook aan? Dan is passief geld verdienen zeker iets voor jou!

Geef een antwoord