Words can’t describe my love for sleep…

Webshops voor beddengoed

Webshops-voor-beddengoed

Herken jij je ook volledig in de zin: Words can’t describe my love for sleep? Dan moet je zeker verder lezen, want dit bericht is helemaal toegewijd aan een favoriete bezigheid van velen: slapen… Zelf moet ik toegeven dat ik mijn bed een heerlijk plekje vind, echter besef ik dat elke dag pas weer als ik er in lig. Tsja, ‘s avonds lastig om mijn bed in te gaan en ‘s morgens is het dan weer lastig om eruit te gaan. Gelukkig ben ik hierin niet de enige!

Maar wist je dat er ook verband is tussen slapen en je geheugen? De dingen die je overdag hebt geleerd, worden tijdens je slaap in je hersenen geprent. Dit vermoeden hadden mijn zoon en ik al, want als ik hem ‘s avonds overhoor van een topo-toets, vergeet hij de helft en de volgende ochtend kan hij het dan toch zomaar opnoemen. Gelukkig is dit wetenschappelijk bewezen en dus is een nachtje slapen over je nieuwe kennis heel verstandig. Lees meer over dit onderwerp, via dit artikel op Kennislink. Nog zo’n leuk feitje over slapen: gemiddeld gaat de Nederlander om 23.24 uur naar bed en om 07:18 uur staan we op. En ja, dit betekent dat we best lang op bed liggen. Alhoewel, het is ook weer bewezen dat een goede nachtrust voor volwassenen tussen 7 en 8 uur is, dus dan zijn deze tijden zo gek nog niet.

Met al deze kennis is het logisch dat we het belangrijk vinden van onze slaapkamer en met name ons bed een fijn plekje te maken. Een lekker bed en natuurlijk met mooi beddengoed. Een paar tips op een rijtje:

SleepCool, de site voor koel slapen en een coole slaapkamer

In deze webshop vind je unieke producten om koel te slapen, zoals koele oplegkussens of een koele watergekoelde matrastopper. Ik heb ze niet getest, maar ze lijken mij heel fijn. Bovendien vind je bij SleepCool supermooie dekens (check zeker deze heerlijke katoenen wafeldekens) en dekbedovertrekken.

Sleepcool wafeldeken katoen

Hoeslakens webshop

Heb jij dat ook dat je altijd graag een passend hoeslaken bij je dekbedovertrek wilt? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Hoeslakenwinkel.nl. Hier vind je hoeslakens in heel veel kleuren en natuurlijk ook alle standaard afmetingen van bedden. Op zoek naar net die ene kleur die je in de winkel normaal niet direct vindt? Dan biedt Hoeslakenwinkel.nl uitkomst.
?c=9391&m=386951&a=18797&r=&t=html

Night Life Living

Een mooie webshop waar je veel keuze vindt in dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Voordeel van deze webshop vind ik dat ze telefonisch bereikbaar zijn voor advies over je keuze voor een dekbed. Wel belangrijk om niet zomaar een dekbed te kiezen, maar echt uit te zoeken wat je wilt en hier kun je dus vragen over stellen.

Ander pluspunt van deze webshop is de keuze aan dekbedovertrekken. Na even bladeren door het assortiment ben ik al heel wat mooie overtrekken tegen gekomen. Zeker een webshop om te onthouden dus als je ‘t mij vraagt…?c=7361&m=366288&a=18797&r=&t=html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere interieurspray
Living

Lekkere interieurspray

Ben jij ook zo dol op lekkere interieurspray? Waarschijnlijk wel, want zo ben je op deze website gekomen. Dat komt wel goed uit, want ik vind het ook heerlijk en geniet er echt van als het lekker ruikt in mijn huis. En geloof me, met drie zoons is een lekkere interieurspray soms meer noodzaak dan […]

Read More
Moestuinbakken
Living

Tuintip: Moestuinbakken

Als je net als ik geen supergrote tuin hebt, maar wel van verse groente houdt, is een moestuinbak misschien voor jou ook een aanrader. Zelf kwam ik onlangs op dit idee toen ik op een verjaardag was en in de tuin een stuk of 5 moestuinbakken zag staan. Een bak met sla, met andijvie, met […]

Read More
Life-style-winkels-barneveld
Living

De leukste life-style winkels in Barneveld

Als jij graag leuke accessoires in huis of tuin shopt, moet je echt eens naar Barneveld gaan. In het centrum van deze middelgrote plaats in de provincie Gelderland vind je een verrassend aantal leuke life-style winkeltjes. De moeite waard om eens rond te lopen dus. Zelf kom ik uit Veenendaal, dichtbij Barneveld en daarom breng […]

Read More