Verhoeven Garden Stones & Basics in Helmond

Verhoeven Garden Stones & Basics in Helmond

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Tijdens een dagje uit in de herfstvakantie kwam ik toevallig langs Verhoeven Garden Stones & Basics in Helmond en in een opwelling zijn we hier gestopt om even rond te kijken. Een tuincentrum vind ik altijd leuk en dit is niet echt een tuincentrum, want er zijn geen planten etc, maar wel heeeeeeel veel mooie tuinartikelen. Het was dus zeker de moeite waard om even rond te kijken, al was het maar voor de inspiratie voor mijn tuininrichting.

Wat was er allemaal te zien bij Verhoeven Garden Stones & Basics?

Schuttingen

Natuurlijk ken ik de normale houten schuttingen en steenkorfschuttingen, maar hier zijn echt nog veel meer soorten schuttingen. Ik was vooral onder de indruk van de Combiwood schuttingen en als ik nog eens echt iets anders wil, zou ik voor een aluminium schutting gaan. In de showtuin staan de schuttingen heel mooi gepresenteerd, dus je kunt genoeg inspiratie opdoen.

Sierbestrating

Je ontkomt behalve de schuttingen ook niet aan de sierbestrating bij Verhoeven. Ook dit is allemaal weer heel gaaf getoond in de showtuin en ik heb alvast even rondgekeken voor volgend voorjaar. Dan wil ik graag mijn tuin opnieuw laten bestraten en hier is superveel keus. Ik denk dat ik dan voor betontegels ga kiezen, maar het duurt nog even tot ik ga beslissen. Tegen die tijd dus nog maar eens naar Helmond rijden…

Behalve de schuttingen en sierbestrating is er echt nog veel meer tuinhout en tuinmateriaal te koop en het goede nieuws is dat dit ook online kan op Schutting.nl. Wij hebben echt wel een uurtje nodig gehad om alles goed te bekijken en we hebben heel veel mooie tuinartikelen gezien en zo mogelijk nog veel meer leuke idee├źn opgedaan om onze tuin mooier te maken. Een veranda heb ik natuurlijk al een tijdje en daar ben ik nog altijd heel blij mee en nu heb ik nog meer inspiratie om van mijn tuin echt een droomtuin te maken.

Geef een reactie