Luxe design veranda’s

Luxe design veranda’s

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:1 Reactie

Nu de zomer dan toch eindelijk echt is begonnen in Nederland wordt het tijd jullie iets te vertellen over mijn nieuwe veranda. Ik zit erg graag buiten, ook met laptop werk ik hier heel vaak en ik kan echt ontzettend genieten van het buitenleven. Dat kan me daarom ook niet lang genoeg duren zoals je zult begrijpen en dus vond ik het hoog tijd worden voor een veranda.

design veranda verandateam

Natuurlijk kun je dan kiezen voor een mooie houten veranda, maar ik zocht op Pinterest naar inspiratie en ontdekte daar een aluminium verandasysteem. Veel strakker dan een houten veranda, maar ik vond het aluminium materiaal echt een hele luxe design uitstraling aan de veranda geven. Bovendien houd ik van grijs en dat kan perfect met aluminium. Deze veranda vond ik echt perfect bij mijn tuin passen en was helemaal mijn uitstraling.

Het was wel even zoeken, want als je normaal gesproken een nieuwe veranda zoekt, kom je al snel uit op houten veranda’s. Maar ik vond bij Verandateam in Helmond alle informatie die ik nodig had en bij dit bedrijf heb ik daarom ook een offerte opgevraagd voor een grijskleurige aluminium veranda. Het bedrijf Verandateam is echt gespecialiseerd in design veranda’s en ze hebben echt met mij meegedacht over de materiaalkeuze en kleur etc. Uiteindelijk is de veranda eind mei in een dag geplaatst door Verandateam en ben ik echt superblij met het resultaat.

Op de foto is de veranda nog niet helemaal ingericht, maar ik denk dat je je wel een goede voorstelling kunt maken van hoe blij ik met deze design veranda ben. De platen bovenop schermen de zon goed af en geven nog wel licht door, zodat het een fijne lichte plek is. En ‘s avonds is het heerlijk vertoeven onder de veranda.

Ik ben superblij met dit resultaat en ben Verandateam echt dankbaar voor hun advies en werkwijze. Wat mij betreft is dit bedrijf absoluut een aanrader.

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie