Tuininspiratie

Tuininspiratie

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Inspiratie voor je tuin op Pinterest

Nu de vakantie voorbij is (voor mij wel althans…), maar het buiten nog heerlijk is, ben ik aan het rondkijken om mijn tuin nog wat te pimpen. Op dit moment is mijn tuin eigenlijk in 1 woord: saai. Er staat 1 mooie bak met bloeiende bloemen op de tuintafel en verder is het weinig soeps. Tijd dus om inspiratie op te doen om de tuin snel wat op te vrolijken. Allereerst biedt Pinterest hiervoor ontzettend veel inspiratie. Kijk mee naar mijn favoriete Pinterest borden met tuinideetjes, klik op de foto’s voor nog veel meer plaatjes!

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third_last][/one_third_last]

 

Tuin Do-It-Yourself

Ik vind het ook erg leuk om zelf iets te maken voor de tuin. Dat kan natuurlijk van alles zijn, maar hieronder alvast wat ideetjes. Iets samen met de kids maken voor in de tuin is natuurlijk ook altijd leuk!

De geverfde blikjes met planten erin zijn lekker vrolijk. Je kunt ze ook nog allemaal in dezelfde kleur verven of in 1 tint, ook dat lijkt me een leuk effect. De hangstoel is natuurlijk supergaaf. Als je erop klikt, ga je naar de website met uitleg. Dit is wel een wat ingewikkeld project, maar met een supertof resultaat. Smoothies zijn heerlijk in de zomer en via de link kom je bij een handig boek met 125 recepten voor smoothies. En deze gehaakte lichtjes zijn superleuk in de tuin. Daar ga ik maar snel mee aan de slag!

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third_last][/one_third_last]

Geef een reactie