Crowdyhouse: gaaf design in huis!

Crowdyhouse: gaaf design in huis!

  • Berichtcategorie:Living
  • Bericht reacties:0 Reacties

Crowdyhouse is het nummer één platform voor de beste ontwerpers en productontwikkelaars van de wereld. Meer dan duizend van ‘s werelds beste ontwerpers en productontwikkelaars lanceren hun nieuwste designs en producten exclusief bij Crowdyhouse en dit betekent dat je echte designitems kunt aanschaffen die je nergens anders zult aantreffen.

crowdyhouse accessoires

Designers op Crowdyhouse

Life-Style.nl heeft uiteraard interesse in websites als Crowdyhouse en we gingen dan ook op ontdekking door de site. Allereerst valt het enorm grote aanbod aan artikelen op in heel veel verschillende categorieën. In de Premieres vind je nieuwe artikelen en bij Designers worden alle meewerkende designers vermeld. Uiteraard nam ik even een kijkje bij de Nederlandse designers, zoals Zand-Erover met gave tassen of de aparte fietsmand van SPAAK. Maar misschien vind je het juist ook heel leuk om eens te kijken naar designers uit andere landen zoals Bulgarije, Polen of Denemarken.

De artikelen zijn vervolgens logisch en uitgebreid gesorteerd in meubels, accessoires, keuken, verlichting, kids, outdoor, heren, dames en cadeaus. Onder deze hoofdcategorieën bevinden zich dan weer subcategorieën dus als je iets specifieks zoekt, kun je dat snel vinden.

Favorieten bij  Crowdyhouse

  • Boekenplanken; weg met de saaie recht-toe-recht-aan boekenkast en kies een bijzondere boekenplank uit. Dit zorgt direct voor de mooiste blikvangers in je woning.
  • Verlichting; de meest aparte lampen vind je hier, echt design en niet eens altijd bijzonder duur.
  • Kussens; hierover scheef ik al eens eerder een artikel, maar de kussens op deze site zijn ook echt de moeite waard

Tenslotte nam ik nog een kijkje in de rubriek Kids waar je van alles tegenkomt van uniek houten speelgoed tot bijzondere meubeltjes.

Voor alle artikelen die ik op Crowdyhouse zag geldt eigenlijk dat ik ze niet eerder in een webshop of gewone winkel zag. Het is dan ook superleuk en inspirerend om rond te kijken in deze gave webshop. Ik heb op dit moment nog niets besteld, maar de boekenplanken staan wel hoog op mijn verlanglijstje…

Zoek jij nog iets origineels in huis, dan is een kijkje op Crowdyhouse echt de moeite waard!

crowdyhouse design in huis

Geef een reactie