De leukste life-style winkels in Barneveld

Life-style-winkels-barneveld

Als jij graag leuke accessoires in huis of tuin shopt, moet je echt eens naar Barneveld gaan. In het centrum van deze middelgrote plaats in de provincie Gelderland vind je een verrassend aantal leuke life-style winkeltjes. De moeite waard om eens rond te lopen dus.

Zelf kom ik uit Veenendaal, dichtbij Barneveld en daarom breng ik af en toe een bezoekje aan Barneveld.

Winkelen in Barneveld

Voor een dagje winkelen staat Barneveld waarschijnlijk niet hoog op je lijstje. Toch zul je verrast zijn door het winkelaanbod in Barneveld waar je bijzonder veel leuke winkeltjes tegenkomt. Natuurlijk zijn de Hema, Blokker en Action ook aanwezig, maar daar loop je gewoon snel langs. Want overal in het centrum van Barneveld vind je winkeltjes die je niet overal zomaar tegenkomt. En dat is de moeite waard.

En er is nog meer goed nieuws… lees daarvoor tot het eind van dit blog.

Een paar life-style winkels in Barneveld op een rij:

  • No28 Wonen en Lifestyle: deze winkel kan ik niet voorbij lopen zonder even snel binnen te kijken. Merken als HKLiving, Stapelgoed en Present Time vind je hier.
  • You like it wonen: Nog zo’n heerlijk winkeltje om rond te kijken. Hier zijn ze ook gespecialiseerd in mooie verf voor een landelijke stijl. Hier ook veel tuinposters en zijden bloemen.
  • Label86: store in store concept waar je dus met je webshop terecht kunt. De deelnemers veranderen nog wel eens, maar zijn de moeite waard om rond te kijken.
  • Lievelingslinnen: een gezellige winkel vol beddengoed, matrassen, kussens en eigenlijk alles om te slapen. Je vindt hier mooie merken zoals Town & Country, Kayori en meer.
  • Cees mooi stoer wonen: voor robuuste, stoere meubels
  • Fira Wonen: met collectie PTMD en veel verlichting

Hebben we teveel gezegd? Neem gerust ook een kijkje op de website van Barneveld Centrum voor een overzicht van alle winkels. Want naast deze leuke life-style winkels in Barneveld zijn er ook nog unieke kledingzaakjes. Mijn favoriet: Donna!

Sohome Conceptstore

Waar ik ook heel blij van word? De concept store van Sohome die je in Barneveld kunt bezoeken. Deze winkel vind je niet in het centrum, maar op een industrieterrein dichtbij de snelweg. Prima te combineren met een dagje shoppen dus. De Sohome concept store biedt heel veel inspiratie en woonplezier. Je kunt hier verschillende ingerichte ruimtes bekijken die je een idee geven hoe de meubels in jouw interieur zouden staan. Laat je inspireren door de combinatie van stijlen en meubels. Als je bij Sohome niet de beste inspiratie vindt, weet ik het ook niet meer…

Alvast een kijkje nemen bij Sohome

Over Barneveld

Barneveld is als dorp op de Veluwe bekend vanwege de kippen, het jaarlijkste ballonfestival, kerken en vanaf nu ook vanwege de leuke winkels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere interieurspray
Living

Lekkere interieurspray

Ben jij ook zo dol op lekkere interieurspray? Waarschijnlijk wel, want zo ben je op deze website gekomen. Dat komt wel goed uit, want ik vind het ook heerlijk en geniet er echt van als het lekker ruikt in mijn huis. En geloof me, met drie zoons is een lekkere interieurspray soms meer noodzaak dan […]

Read More
Moestuinbakken
Living

Tuintip: Moestuinbakken

Als je net als ik geen supergrote tuin hebt, maar wel van verse groente houdt, is een moestuinbak misschien voor jou ook een aanrader. Zelf kwam ik onlangs op dit idee toen ik op een verjaardag was en in de tuin een stuk of 5 moestuinbakken zag staan. Een bak met sla, met andijvie, met […]

Read More
Schaduwdoek
Living

Schaduwdoek voor schaduw in de tuin

Het is wel te merken waar ik mijn tijd doorbreng deze dagen, na mijn vorige bericht over de veranda heb ik nog een leuke tuintip voor jullie. In de webshop van Nettenverkoop vond ik namelijk driehoek schaduwdoek dat ideaal is voor een stukje extra schaduw in de tuin. Ik koos voor een variant van 3x3x3 […]

Read More