Vandaag is Sesamstraat-dag

Vandaag is Sesamstraat-dag

  • Berichtcategorie:Kids
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vandaag is internationale Sesamstraat dag, toch wel een dag om eens even stil te staan bij dit tv-programma voor kinderen. Wie is er niet groot geworden met Bert en Ernie, Pino, Ienieminie, meneer Aart, Tommie en al die andere kinderhelden. Sesamstraat bestaat al 40 jaar, maar afgelopen week werd bekend dat Sesamstraat gaat verhuizen van NPO1 naar een themakanaal, oftewel Sesamstraat zal niet meer zo eenvoudig voor iedereen bereikbaar zijn. Toch jammer als je ‘t mij vraagt. Helemaal toen ik las dat Aart Staartjes, oftewel meneer Aart nu denkt aan stoppen.

En daarom, en omdat het vandaag Sesamstraat dag is, zocht ik voor jullie de allerleukste spulletjes van Sesamstraat op.

In de Cartoon Megastore vind je van alles van Sesamstraat, zoals kleurboeken, vliegers, knuffels en legpuzzels. Er zijn ook leuke afgeprijsde Sesamstraat artikelen te vinden.

Ga naar Cartoon MegaStore

Ook bij Greetz.nl vind je allerlei leuke Sesamstraat spullen. Een kaartje van Sesamstraat versturen kan bijvoorbeeld via Greetz, er is een ruime keuze aan Sesamstraat-kaarten. Geeft je kind een feestje? Dan zijn de Sesamstraat uitnodigingen superleuk. Tenslotte zijn er bij Greetz ook een aantal exclusieve Sesamstraat mokken te bestellen.

Geen feest zonder Sesamstraat! Heb je de uitnodigingen van Greetz verzonden, dan heb je natuurlijk ook slingers van Sesamstraat nodig. Die ontdekte ik bij Feestartikelen.nl.

Sesamstraat slinger

Is Sesamstraat ook voor jou een mooie herinnering aan je jeugd, dan zul je vast en zeker blij zijn met deze 10 november Sesamstraatdag. En er zijn gelukkig nog genoeg herinneringen en gadgets die Sesamstraat nog heel lang levend zullen houden ook al verdwijnt het van tv.

Geef een reactie