Stappenplan voor Gezonde Groene Smoothie Recepten

Groene-smoothie-stappenplan

Vul je beste e-mailadres in, ik ga hier uiteraard zorgvuldig mee om!

Groene smoothie zelf maken

Waarom drink ik groene smoothies?

  • Groene smoothies zijn gewoon heel lekker. Voor mij een heel belangrijke reden om er echt enthousiast over te zijn trouwens…
  • Er zijn duizenden variaties te bedenken met groene smoothies. Je hebt keuze uit zoveel ingrediënten die je ook weer op zoveel manieren kunt combineren dat je een enorme keuze hebt.
  • Dankzij al die gezonde ingrediënten krijg je meer energie. Na een week dagelijks een groene smoothie merk je het verschil al.
  • Een groene smoothie maken is niet veel werk. Ideaal dus om hier de dag mee te beginnen.

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Stephanie, 44 jaar, moeder van 3 heerlijke zoons. Sinds een half jaar heb ik het groene smoothie virus te pakken en probeer ik dagelijks een groene smoothie te drinken. Op mijn verjaardag kreeg ik een blender cadeau en begon ik met het maken van fruit smoothies. Na een tijdje wilde ik ook wel eens een groene smoothie proberen en heb ik mij hierin verdiept. Dit heeft mij zoveel positieve effecten gegeven dat ik steeds enthousiaster ben geworden over groene smoothies.

Volg je me al op Facebook en Instagram? Hier deel ik regelmatig de nieuwe recepten voor groene smoothies.