Groene-smoothie-stappenplan-small

Ontvang GRATIS mijn stappenplan voor Gezonde Groene Smoothies door hieronder je e-mailadres in te vullen.

[wysija_form id=”5″]

Vul je beste e-mailadres in, ik ga hier uiteraard zorgvuldig mee om!

Groene smoothie veldsla1

Waarom drink  ik Groene Smoothies?

  • Groene smoothies zijn gewoon heel lekker. Voor mij de enige reden om er echt enthousiast over te zijn trouwens…
  • Er zijn duizenden variaties te bedenken met groene smoothies. Je hebt keuze uit zoveel ingrediënten die je ook weer op zoveel manieren kunt combineren dat je een enorme keuze hebt.
  • Dankzij al die gezonde ingrediënten krijg je meer energie. Na een week dagelijks een groene smoothie merk je het verschil al.
  • Een groene smoothie maken is niet veel werk. Ideaal dus om hier de dag mee te beginnen.

Meer info en recepten met groene smoothies

Wie ben ik?

Ik ben Stephanie, 39 jaar, moeder van 3 heerlijke zoons. Sinds een half jaar heb ik het groene smoothie virus te pakken en probeer ik dagelijks een groene smoothie te drinken. Op mijn 38e verjaardag kreeg ik een blender cadeau en begon ik met het maken van fruit smoothies. Na een tijdje wilde ik ook wel eens een groene smoothie proberen en heb ik mij hierin verdiept. Dit heeft mij zoveel positieve effecten gegeven dat ik steeds enthousiaster ben geworden over groene smoothies.

Via Facebook deel ik tevens al een tijdje recepten voor groene smoothies.

 

0. Logo blenderstore