Sportschoenen maar dan wel fashionable!

Sportschoenen maar dan wel fashionable!

sportschoenen

Wil je weten hoe je dat werkt? Lees dan mijn blog;

Sportschoenen

Sportschoenen, je kunt niet zonder. De mijne brengen me naar Bootcamp, maar ook bij een uurtje bodypump of een half uurtje GRIT, zijn ze van de partij. Mijn ‘oude’ Asics hebben me zelfs de mudmasters door getrokken. De zuigende, vooral stinkende, modder was een uitdaging voor mij, maar ook voor mijn sportschoenen. En functionele sportschoenen die toch nog leuk ogen waar kun je die vinden?

Goed advies

Om wijs te worden in het doolhof genaamd running-shoe-land, heb ik me naar Martin van Sloten, uw sportspecialist, begeven. Onder toeziend en deskundig oog van de specialist himself mocht ik op een glazen plaat gaan staan, nee heren, geen glazen plafond, dan zou het een hele andere blog zijn….Maar we dwalen af, de glazen plaat; na een keurig flitsje was de constatering; “lichte overpronatie, dus een lichte correctie gewenst” Pfff, gelukkig lichte correctie, dat is vast te regelen.

Fashionable

En als dan het praktische gedeelte achter de rug is, begint het belangrijkste. Namelijk de keuze voor de kleur en of print van de sportschoenen. Welke past het beste bij mijn zwarte tight? En als ik dan dat ene shirtje aan heb, passen mijn schoenen daar wel bij dan? Tja keuzes maken, het is nooit mijn sterkste kant geweest. Maar uiteindelijk is voor mij de keus gevallen op Asics GT 2000 -3. Flitsend kleurtje, past perfect bij mijn, veelal zwarte, sportkleding. En niet onbelangrijk, ze zitten heerlijk licht en bieden een goede ondersteuning, zonder dat ze zwaar aanvoelen. Hier kan ik wel weer wat kilometertjes op maken!

Dit zijn ze!
Dit zijn ze dan!

Hebbuh, hebbuh, hebbuh…

Zo mijn schoenen zijn in the pocket! Nu snel mijn pinpas erdoorheen halen, want Uw Sportspecialist Martin heeft niet alleen fashionable schoenen, ook verschillende merken sportkleding, waaronder Björn Borg en andere accessoires kun je hier vinden, maar dat is geheel op eigen risico. Ik denk dat ik de Kerstman maar eens lief aankijk 🙂

Geef een reactie