Online (be)spaarprogramma Euroclix

Online (be)spaarprogramma Euroclix

  • Berichtcategorie:Business
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wellicht ben je al bekend met Euroclix, het online spaarprogramma waar ik zelf ook al bijna 2 jaar lid van ben. Als ik over Euroclix vertel aan mensen, wordt mij meestal wel gevraagd of dit nou echt werkt en of het serieus is. In dit bericht vertel ik je daarom over mijn ervaring met Euroclix.

In juni 2014 ben ik lid geworden van Euroclix. Ik was op zoek naar wat extra inkomsten die ik online kon verdienen en verdiepte me hierin op internet. Eén van de programma’s die ik daarbij diverse keren voorbij zag komen, was Euroclix en ik besloot me hier aan te melden.

Shop met korting bij EuroClix

Hoe verdien je geld met Euroclix?

Er zijn diverse manieren waarop je geld verdient met Euroclix:

  • Dagelijks ontvang je enkele mailtjes met aanbiedingen van allerlei producten en diensten. Door te klikken op de link in zo’n mailtje verdien je 1 clix. Verder hoef je niets te doen voor die ene clix, die krijg je gewoon voor het lezen van de e-mail. Natuurlijk kun je meer clix verdienen door ook daadwerkelijk op zo’n aanbieding in te gaan, maar dat is dus geen vereiste.
  • Regelmatig word je uitgenodigd voor onderzoekjes. Meestal krijg je eerst een paar vragen of je in aanmerking komt en als dat zo is, krijg je een vragenlijst. Dit kan van alles zijn, van vragen over verzekeringen tot mobiele telefonie en nog veel meer. Een vragenlijst invullen kost je wel iets meer tijd en dit wordt ook vermeld. Door de vragenlijsten in te vullen, ontvang je wel direct meer clix, dus je saldo kan daarmee snel oplopen.
  • Wil je iets kopen in een webshop, check dan eerst of deze bij Euroclix is aangesloten. De kans is groot dat dit het geval is, want er zijn ontzettend veel webshops aangesloten. Ga je nu vanuit je account bij Euroclix naar een webshop en bestel je daar iets, dan ontvang je via je Euroclix account een paar procent korting. Dit percentage wisselt, maar je hebt wel mooi een korting op je aankoop te pakken. En het kost je nauwelijks extra moeite bij je online aankoop. Webshops die o.a. bij Euroclix zijn aangesloten, zijn Wehkamp, Zalando, bol.com, Blokker etc. Niet de minste namen dus. Ook fijn, bestellen bij Thuisbezorgd levert je ook clix op!

Bovenstaande 3 manieren vind ik zelf de beste manieren om geld te verdienen. Euroclix heeft ook nog wel wat extra functies zoals Lottery clix, lucky clix en sport clix. Door clix in te zetten, kun je dan wellicht extra clix winnen, maar hier maak ik zelf geen gebruik van.

Werkt Euroclix echt?

Als je begint, kom je al vrij snel op 1000 clix en kun je zo 10,00 laten uitbetalen. Ik wilde echter een betere koers en ben dus verder gaan sparen. Inmiddels heb ik na een jaar sparen 10.000 clix gespaard en dus mijn eerste uitbetaling laten doen. Dit was een bedrag van €150,00 dat binnen enkele dagen op mijn rekening stond. Geen gekke dingen, totaal niet moeilijk. Hoeveel tijd me dit heeft gekost? Alleen de vragenlijsten die ik af en toe heb ingevuld, kostten meer tijd, maar verder is het gewoon wat klikken en that’s it.

Kan ik Euroclix aanraden?

Ja, dat kan ik absoluut! Euroclix is transparant, eenvoudig en leuk. Ondanks dat je veel mailtjes totaal niet interessant zult vinden, zitten er toch soms mailtjes tussen met hele leuke aanbiedingen of kortingscodes.

Ben je overtuigd? Meld je dan gewoon gratis aan en probeer het eens een tijdje. Doe je dit via mijn linkje, dan ontvang ik daarvoor 150 clix, dus je snapt dat ik dat fijn zou vinden :)!

Ga naar Euroclix

Direct beginnen met sparen en besparen? Volledig online een extra zakcentje verdienen? Meld je via dit linkje aan voor Euroclix!

Geef een reactie